|
MECALUX COŚ KRECI |
| Autor |
Wiadomość |
bayzel24

Dział: robotyka
Miejsce pracy: Mecalux
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 23:28 MECALUX COŚ KRECI
|
|
|
w kwietniu 2008 miałem w fabryce wypadek - w sumie było to spowodowane można powiedzieć mobbingiemi znecaniem sie fizycznym , wczesniej psychicznym na d pracownikiem.sprawa trafiła na policje i do PIPU.po ok miesiacu czasu pracodawca nei był wstanie przekazac policji dokumentów z przesłuchan winowajców oraz innych dokumentów wypadkowych - jak myslicie dlaczego - bo cos takiego nie istnieje.Złożyłem skarge do pipu ze nie został wykonany protkuł z wypadku - no i jak PIP tam zrobił nalot to firma tweirzdi ze wypadku takiego nie było a ja mam podpisane dokumenty przez bhp firmy.i co tu jest grane kto tu kreci??????ale ja se nie dam z siebie idioty robic i za to ktos solidnie zapłaci.
szczególnei za jakies wysyłanie mi ppierków do domu z kara za to ze sie zwolniłem z tego "obozu pracy"jak to jest o tym opinia.Bo kto by chciał pracowac u pracodawcy gdzi esie wychodzi poturbowanym z zmiany z obrazeniami i niezdolnościa do pracy przez 2 tygodnie????
chyba nikt!!!!!!!
Wiec pomyslcie ci co tam robicie czy to dobry wybór bo ja poszłem gdzies indziej a te sprawe zakończe i to nawet jak miała byu trwac 2 lata w sądzie a zapłaca w 100% oni. |
|
|
|
|
 |
|
|
hapiteq

Dział: Robotyka
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 10:02
|
|
|
moze poprostu ci sie to przysnilo jak spales na nocce w kiblu obudziles sie, zerwales z kibla, upadles i stad te obrazenia!!! A w glowe sie nie uderzyles?? |
|
|
|
|
 |
gremlas

Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 18:03
|
|
|
| Znecanie psychiczne? lol po co sie dajesz? |
|
|
|
|
 |
bayzel24

Dział: robotyka
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 11:24 gremlas moze si eujawnisz
|
|
|
| gremlas moze sie ujawnisz - moze cos wiesz na ten temat co się dzieje w mecaluxie????może mi bedziesz w stanie pomóc?????a moze sie boisz jak inni i trzymasz usta na kłodke |
|
|
|
|
 |
gremlas

Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 10:03
|
|
|
Bayzel sluchaj,jak chcesz sie zgadac nie ma problemu.
Tylko ze ja nic nie wiem, bo szczerze mowiac nie interesuje mnie to. Przychodze zrobie swoje i ida do dom.
Wiem tylko tyle ze sama kadra uwaza ze nic sie nie stalo.
Aha a co do bania sie. Kogo ja mam sie bac?Ryj nie szolka sie nie stlucze |
|
|
|
|
 |
chino

Dział: Akcesoria
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 20:01
|
|
|
| mobbing, znecanie sie....czy ty napweno pracowales u nas?? jesli tak to nawet nie pytam na jakim dziale:) a po za tym jesli nie uwarzasz jak pracujesz i dajesz sie wykorzystywac to pozniej wychodzisz poturbowany i niezdolny do pracy.... Meca nie jest cud miod firma, ale moze Ty poprostu sobie tam nie radziles...to prawda ze jesli chodzi o wypadki to mozna sie w "D" pocalowac...wiec szczerze zycze powodzenia |
|
|
|
|
 |
Arek00

Dział: Inne
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 23:49 Dwa Pawły rzadza Robotyką
|
|
|
Witam
Od niedawna zaobserwowałem takie zjawisko : Dwa Pawły rzadza Robotyka
Pierwszy z nich Paweł D to kawał (...) jak mu podpadniesz to nie pracujesz nawet jak jestes najlepszym fachowcem U nas jak mieszkał na dzielnicy to ciagle dostawał łomoty i dlatego teraz mu mózg zle pracuje Coz mozna wymagac po czlowieku po Zawodówce na stanowisku -mózg w rozsypce i chaos
Drugi Paweł J. to kawał (...) tak jak jest napisane w kibelkach donosi na wszystkich wszedzie ,szybki karierowicz za wszelka cene cie sprzeda .Przez niego wyleciało juz sporo ludzi ,MISTRZ MOBBINGU , uwazajcie na niego .
Jesli macie jakies sugestie na temat tych panów piszcie ,nie dajmy sie zwariowac oni nie wiedza ze my wiemy tego co im nawet do glowy nie wejdzie .
Pozdrawiam
M.C.
Na szczescie juz nie jestem pracownikiem i nie musze sie z deb*** widziec na codzien |
| |
|
|
|
|
 |
ZUCZEK

Dział: MECALUX
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 19:40
|
|
|
Gościu nie wiem skąd się urwałeś ale wiem ze masz błędne informację.
Po pierwsze znam Pawła D. od urodzenia i mieszka cały czas w tym samym miejscu ( to nie mógł mieszkać u ciebie na dzielnicy) zeby mu dać łomot to mógł byś mieć problem (wygląd o niczym nie świadczy): !!
A jeśli by ci się udało to napewno miałbyś poważne problemy., na gliwicach.
Po drugie może nie wypowiadaj się na temat szkoły bo ten gość wie i umie zrobić .
Dlatego my staniemy po jego stronie.
Ty jak byś nie skończył podstawówki też byś coś umiał,i może na jakieś stanowisko doszedł MATOLE.
przedstaw się to wtedy porozmawiamy.
t.m. |
_________________ ZUCZEK |
|
|
|
|
 |
|
|
SPRĘŻYNKA

Dział: M