PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Najazd na związki
Autor Wiadomość
romeczek 

Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 22:58   

jeśli by tak było jak piszesz wampierzek to SC wziołby to co dawał dyrektor i nie walczył dalej o podwyżki

memberek 

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 22:22   

A ja czuje jakiś niepokój po ostatniej masówce..Zawsze S.C. był pewny siebie teraz jakby troche przychamował...Nie wiem czy sam nie wierzy w to co zaczął czy mi się tylko wydawało.Oby żeby nie obudzić się z ręką w nocniku....Poprostu mam obawy co dalszego rozwoju wypadków..Mam złe przeczucia i tyle mam nadzieję ,że przesadzone.....

skalpel 

Dział: GMMP
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 22:09   

memberek napisał/a:
A ja czuje jakiś niepokój po ostatniej masówce..Zawsze S.C. był pewny siebie teraz jakby troche przychamował...Nie wiem czy sam nie wierzy w to co zaczął czy mi się tylko wydawało.

bo chyba do niego dotarło ze się zagalopował i stoi teraz pod ścianą
jeśli nic nie załatwi z tego co naobiecywał to ludzie mu taczkę przygotują, a RR raczej nie popuści. obym sie mylił.

laotee

Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 13:50   

wampirzek należy Ci się chyba mała reprymenda ....co Ty za głupoty wypisujesz na forum pracowników Toyoty ...pokaż mi T.L który zarabia 500 zł. więcej od membra powiem Ci tylko tyle.. mam najwyższą stawkę w oplu plus najwyższe IMP-u i powiem Ci tyle że to razem wychodzi 3100 a najwyższa stawka T.L. bez Impu (które ma niewielu , ba nieliczni ) wynosi 3200 a moge Ci wymienić nawet kilku T.L z G.A którzy mają niższe stawki odemnie więc nie opowiadaj że mają 500 więcej od membra i następnym razem zastanów się czy takimi opisami nie szkodzisz nie tylko T.L ale również i T.M którzy walczą o podwyżki

GORG 

Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 19:54   

No kolego to źle chyba liczysz bo ja z IMPU mam 3600

[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 8:56 pm ]
jestem z GA i chyba wychodzi 500 zł więcej ale masz rację w jednym że nieliczni mają najwyższe IMPU

skalpel 

Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 21:26   

a tak na marginesie. to co mają wasze wywody gorg i laotee wspólnego z tematem :?: tak się tylko czepiam.

laotee

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 06:23   

GORG no właśnie o to chodzi ilu jest takich jak Ty na całym G.A 5-7 bo chyba nie więcej w mojej grupie tylko jeden T.L ma drugie imp-u a o trzecim to nawet nie marzą , więc ja liczę tych którzy są w większości

skalpel 

Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 19:18   

coś mi się zdaje że cała sprawa rozejdzie się po kościach i we wrześniu beda normalne negocjacje tyle że teraz to startować będą od 0% :( ta cała zabawa z negocjatorami i przeciąganie tego to gra na czas, która najbardziej jest na reke Sławkowi. wie juz że umoczył ale będzie sie krygował na tego, który chciał. masówki jakoś ucichły, miały być komunikaty na bieżąco a było tylko podsumowanie zakończonych fiaskiem negocjacji i tyle. znowu wróciła szara rzeczywistość i sposób jego działania. niestety ciągnie wilka do lasu :( ten gość się nie zmieni.
ciekawi mnie czy w momencie rozstrzygnięcia sporu przez negocjatora, a będzie to pewnie gdzieś w sierpniu, dostaniemy ewentualną nadpłatę kasy od maja :?:

GORG 

Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 19:53   

Nie negocjatora a Mediatora a to jest różnica

skalpel 

Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 22:03   

GORG napisał/a:
Nie negocjatora a Mediatora a to jest różnica

zwał jak zwał to takie semantyczne naduzycie :)

memberniak 

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 12:22   

Nie włączyłem się wcześniej ale już pora!!!!!!!!!!
-PO PIERWSZE POCZYTAJCIE CAłOŚĆ TEGO DIALOGU-NA KILOMETR SMIERDZI GL-AMI.
-PO DRUGIE TRZEBA TRZYMAĆ SIĘ RAZEM-rozumiecie GL-e bez nas niema was!
-"trzymaj przyjaciół blisko a wrogów jeszcze bliżej"

Odpowiedz do tematu