|
Największy d**a na Lakierni |
| Autor |
Wiadomość |
Tondkas

|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 18:45
|
|
|
| Kufel i tak trzyymaj podoba mi się twa wypowiedz.:) |
_________________ Urocza i piękna |
|
|
|
|
 |
|
|
blairy_motherfucker

|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 12:38
|
|
|
a myślisz kufel że my nie traktujemy kobiet inaczej ? kobiety na lakierni zawsze miały, mają
i będą miały lżej. nie chodzi mi tu o niesprawiedliwość ale o pomoc im czy podejście do nich |
|
|
|
|
 |
Kufel

|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 13:59
|
|
|
| Ja tam nie wątpię,że mają lżej.......ale tych pięknych niewiast mamy tak mało,i aż uszy więdną,że jak się słyszy,że jakiś tam bylejaki TL jest dla nich takim ch....m,może ON nie lubi kobiet,a to takie anioły na tej lakiernii podobno.Pare widziałem,są boskie :oops:Więcej szacunku do kobiet Panie Kolego!!!!!! |
|
|
|
|
 |
Tondkas

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 23:47
|
|
|
| No i mam ciekawą informacje wywalono tego TL niby na szkolenie na PMS i szczeże współczuje tym ludziom którzy tam pracują i będą musieli znosić tego TYPA WODOGŁOWEGO !!! |
|
|
|
|
 |
Jetan

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 13:19
|
|
|
| Tondkas napisał/a: | | No i mam ciekawą informacje wywalono tego TL niby na szkolenie na PMS i szczeże współczuje tym ludziom którzy tam pracują i będą musieli znosić tego TYPA WODOGŁOWEGO !!! |
a ktory to TL, ten z inspekcji zmiana RED?? |
|
|
|
|
 |
alfredo

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 00:35
|
|
|
| Jest na lakiernii lepszy dup....nazywają go słoneczko sek C zmiana B.Gościu chodzi i wypytuje niby materiałów szuka do gazetki,a tak naprawdę to jest on wrednym nadwornym donosicielem i konfidentem samego Longera.Ludzie uważajcie na niego szczególnie,bo to wyjątkowa kanalia która dla kariery da sobie"obciąć jaja"ponoć aby bezpiecznie kapować kolegów i koleżanki to Longera w domu odwiedza!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
OPLIK

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 06:31
|
|
|
| Kto to jest Longer,czy to jest jakas ksywa?,czy czy gosc ma tak na nazwisko |
|
|
|
|
 |
|
|
Tondkas

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 18:15
|
|
|
Znam tego gości i nie sądzę że to robi. Powiem tak jak by był taki jaki mówisz to by mnie pare razy podjebał i bym nie pracował,a powiem wiecej pomogł mi i jestem mu wdzięczny. Więc nie zgodzę się z Tobą ALFREDO bo znam tego gościa!! uważam że gość jest skromnym facetem, a to co przeżył w swoim życiu tylko go wzmocniło. A ta durna gazetka GMMP to sam przyznaje ze to jego porażka i kupe nerwów. I proszę nie opieraj się na pogłoskach Alfredo bo możesz skrzywdzić CZŁEKA. Pozdrawiam wszystkich Ładna i Piękna |
|
|
|
|
 |
mad01

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 23:20
|
|
|
Kto to jest Longer,czy to jest jakas ksywa?,czy czy gosc ma tak na nazwisko?
TO SZEF LAKIERNI PRZYJACIELU!!! |
_________________ mad01 |
|
|
|
|
 |
rambo55

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 15:18
|
|
|
| witam wszystkich,jesli chodzi o pacjenta o ksywie słoneczko(jak kto woli na stronce jopla todkas)jest to najwiekszy przydup nie tylko na lakierni ale i w miescie w ktorym mieszka ,wiem to z opowiesci kolesi ktorzy go znaja z knurowa,fałszywy itd itd,zreszta zobaczcie jak sobie słodzi na tym forum pod ksywka tondkas.Ten koles wznieca najwieksze afery w pracy ,najwieksze ploty sa jego dziełem wiec ludziska uwazajcie na tego porabanca. |
|
|
|
|
 |
Tondkas

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 20:24
|
|
|
| Chciałam Ci wyjaśnić rambo55 iż tondkas to nie Słoneczko więc odstosunkuj się od tondkas !!! |
|
|
|
|
 |
LILYSTAPLES

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 18:42
|
|
|
Powiem tak jestescie żałosni bo jeżeli macie coś do Kogoś to miejcie odwage mu to powiedzieć prosto w twarz, a nie obrabiacie ludziom dupe ( za przeproszeniem ), którzy może tacy nie są tylko komuś podpadli i ten ktoś się mści. Pracuję w tej firmie ładnych parę lat, ale takiego chamstwa jak na tym forum niegdzie nie spotkałem. Może przyjdzie pracować na BODY to nie będziecie mieli śiły PLOTKOWAĆ!!!
Z pozdrowieniami LILISTAPLES |
_________________ MODEL369 |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 19:08
|
|
|
"którzy może tacy nie są tylko komuś podpadli i ten ktoś się mści. "
tego fragmentu tekstu nie rozumiem.może jakieś wyjaśnienie? |
|
|
|
|
 |
mad01

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 20:41
|
|
|
Nie proś o wyjaśnienie, BODY to inny świat!!!
Oni myślą że są twardzielami. HA HA
Ale tylko myślą! |
_________________ mad01 |
|
|
|
|
 |
|
|
rambo55

|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 10:55
|
|
|
szczerze mowiac to pracuje na body ladnych pare latek wiec nie mow mi jak jest na body,a jesli chodzi o obrabianie komus dupy to uwazam ze jesli ktos sobie na to zasłuzyl to nie jest w tym nic zlego.W twarz to słoneczko dostal takimi tekstami nieraz wiec poco ta gatka no i jesli chodzi o twardzieli z body,hmmm..no coz niewiem kto tam uwaza sie za twardziela ale jesli taki sloneczko by wpadl tam na choc jedna szychte to zaraz wypadl by z obiegu .pozdro dla TWARDZIELI z body |
|
|
|
|
 |
|
|