|
Niektórym odpie...ło po ostatnich awansach i przeniesieniach |
| Autor |
Wiadomość |
blairy_motherfucker

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 10:35 Niektórym odpie...ło po ostatnich awansach i przeniesieniach
|
|
|
Kto? podziela zdanie że po ostatn ich przeniesieniach i rotacjach GL-i oraz TL-i między sekcjami i zmianami, niektórym odje...ło ? Mam tu głównie na my?li pana "B" Który chcr obić wpisy za każdy defekt albo zabrania całkowicie rozmów na dziale. Jak taki terroryzm sie zacznie rozszerzać to nad bram? G1 i G2 bedzie można powiesić napis "Arbeit mach frei" |
|
|
|
|
 |
|
|
OPLIK

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 12:04
|
|
|
| To mam rozumiec ze było wiecej przenosin tl i gl,myslałem ze byly tylko dwa i to z powodu nikogo innego jak lasek(jakies tam romanse)czy cos takiego |
|
|
|
|
 |
blairy_motherfucker

|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 17:08
|
|
|
było więcej. na samej RED zmianie były we wszystkich sekcjach: Gl skcji A poszedł do C, na jego miejsce przyszedł pan "B" (ten co przegina), spoty też dostały nowego TL (spoko kolesia ;]), GL sekcji C z Blue poszedł na RED na sekcje B... No było zmian troche. i teraz na nowych stanowiskach budują klimat od początku wobeć swoich wyznań. czyli bez popełniania starych błędów jak np. Spoufalanie sie z pracownikami. Ich zasada "Od początku trzeba budzić szacunek". Cóż, w końcu ludzie sie zmieniają... |
|
|
|
|
 |
mad01

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 23:16
|
|
|
Na zmianie Red tak sie popier****** po zmianach TL,GL ze nie wiem o co komu chodzi
Sek. a,b,c to poligon . UWAGA na wszystkich TL.. Morze ktoś da wskazówki na kogo uwarzać |
_________________ mad01 |
|
|
|
|
 |
Blecota

|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 20:01
|
|
|
wydaje mi sie ze najbardziej to na głownego z red trzeba uważać -
a reszta chodzi pod niego , byli tacy co sie sprzeciwiali i już ich nie ma na red |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 15:17
|
|
|
| Blecota napisał/a: | wydaje mi sie ze najbardziej to na głownego z red trzeba uważać -
a reszta chodzi pod niego , byli tacy co sie sprzeciwiali i już ich nie ma na red |
tak jest.masz rację.a już w szczególności sealer deck to prawdziwy poligon.GL naciska TL-ów,(musztra musi być)a oni się miotają i tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi i komu,a w tym wszystkim są poszkodowani ludzie,bo pracują pod stresem i nie wiedzą czego za chwilę mogą się spodziewać.A każdy TL chce jak najlepiej wypaść w oczach GL,a już w szczególności damska część tej nacji.ludzie!!!!!uważajcie na TL-ów.Ich decyzje odczułem na własnej skórze i mam odczucie że nie do końca sprawiedliwie. |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 17:58
|
|
|
| Pozazdrościć atmosferki, na body jest trochę spokojniej. |
|
|
|
|
 |
|
|
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 18:26 malarze
|
|
|
malarze (spreyerzy zmiana red) znowu dali ciała ..... a było to tak :
ostatnia szansa pozbycia sie pana "b" była całkiem realna gdyby udowodnili ze jego zmiany personalne były błedne i nawet interwencja GL."KP" nie dała by efektu ....i wtedy to kolega kolegi "B" kolega "O" wyparł by sie go na pewno a szef tego zmieszania przeniósł by go do rezerwy lub odstrzelił ... wreszcie !(tu patrz inny temat "kliki").
.... a tak znowu wystrzszyli sie krzysia i wyszło ze to im (lakiernikom) sie nie chciało robic a nie ze "B" dał dupy zmieniając cały skład w kabinach i pmsie na "lepszy".
lakiernicy juz kilka razy próbowali pozbyc sie kolegi "B" ale zawsze albo ktoś mu pomógł albo lakiernicy sie wystraszyli a był to zawsze ktos z "kliki" (patrz temat kliki) ...
. Jeden jedyny raz udało sie lakiernikom jak pozbyli sie GL z lakierni... było to jakies piec lat temu ale wtedy mieli duuuużo wieksze jaja . |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
Spawacz

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 13:01
|
|
|