|
Nietykalni TL-e |
| Autor |
Wiadomość |
Niemoc

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 18:47 Nietykalni TL-e
|
|
|
| Czy kto? może odpowiedzieć mi na pytanie,dlaczego w tej firmie raz awansowany TL choćby nie wiem jakim imbecylem się okazał jest praktycznie nie do ruszenia? Czy nie możnaby do oceny pracy TLa wprowadzić punktu pt.:ocena jego pracy przez podwładnych.? My?le że załatwiłoby wiele spraw np. TL nadal musiałby rzetelnie i sumiennie wykonywać swoje obowi?zki (hihihi) żeby nie podpa?ć przelożonemu.Po drugie chc?c nie chc?c musiałby stosować się do jednej z naszych wizji jak? jest wzajemny szacunek,bo wiedziałby że przesadne skur......syństwo też może się dla niego Ľle skończyć. Po trzecie wreszcie może czę?ć ambitnych marzycieli o tym by zostać TLem stwierdzilaby że bycie TLem wcale nie jest takie słodkie i że zawsze można ze stołka spa?ć (czego niestety nie ma w tej chwili) i odpu?ciłaby sobie podp.........lanie,lizanie rowków i inne takie...Ja widzę same plusy......Teraz to TLe nawet GLi maj? gdzie? -przykład- jaki? czas temu TLe w pewnej grupie zafundowali sobie wpadkę jakich mało...Rozw?cieczony GL między membrami latał i krzyczal ze im sie do dup dobierze,że rozpierdzieli towarzycho i takie tam....My?lę sobię-kurcze może co? drgnie.....jednak już po chwili kubeł zimnej wody.......cała pi?tka ł?cznie z GLem w group roomie gromkimi hahahaha umila sobie czas pracy....TLe zapytani potem czy mieli zjebe odpowiadaj?: on nam może.....Co Wy o tym my?licie? |
|
|
|
|
 |
|
|
daSilva

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 20:19
|
|
|
Ja im nie zazdroszcze , ostatnio stała produkcja i po paru godzinach postoju my?lełem że ocipieje z nudów , a oni maj? tak codziennie!!!! Oczywi?cie żartuje.
TL jest po to aby był , ważne aby member nie miał zbyt łatwego życia.
Niestety to co piszesz to prawda , najgorsi sa buraki którzy dostali troche "władzy" do ręki i odbiła im palma. Zapominaj? że ow? "władze" maj? tylko w murach zakładu a taka skleroza może się żle skończyć.
Choć s? wyj?tki , no ale........ |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 23:38
|
|
|
| wiecie co nikt nie ma lekko, ale idac za pomyslem GL oceniany przezTLi?TM, SM przez GLi/TLi/TM ja piernicze im wyzej bysmy szli tym gorsze oceny by mieli, troche bez sensu, natomiast uwazam ze jezeli ktos ma odwage to powinien isc do TLa wyjasnic co mu lezy na sercu jesli to nie da rezultatu to do GLa wyjasnic problem i ewentualnie zeby nie bylo gadki o donoszeniu kablowaniu itp spotkac sie TM/TL/GL razem i pewne elementy se wyjasnic, albo poprosic GL na spotkanie z calym zespolem jesli wszystkie te zabiegi nie dadza rezultatu to pozostaje HR/kanciaty stól (tylko kto ma tak? odwage?) jeden z drogim woli pisac gupoty i narzekac na swoja niedole ale nic w tej kwestji nie robi- czysty obled albo sie pogodz ze swym losem albo zawalcz ! |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 07:50 Nietykalni!!!
|
|
|
Panowie i Panie
Poprosili?my naszego Adminka o stworzenie ankiety o naszych Tl-ach a to w zwi?zku z zbliżaj?cymi się ocenami
Jak toto ruszy zagl?dnijcie na Tłocznię , poproscie a może i Wam będzie dane.
Co się tyczy tych nietykalnych , to wszędzie znajd? się dupki, którzy wiedz? więcej sa m?drzejsi , piękniejsi i skromniejsi.
Ci normalni a jest ich jeszcze garstka ( nawet w?ród Tl-ów ) ton? w ogromie głupoty i najzwyklejszej zawi?ci, niech im pomoże Wasza ankieta to czasami jest lepsze niż najwyższa ocena od Gl-a, bo jest to szacunek od podwładnego
Zapraszamy
Gdy ankieta ruszy poinformuję Was |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
Korwax

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 13:55
|
|
|
| Najlepsze jest to że wszyscy s? odważni za plecami i na forum,ci którzy mnie znaj? wiedz? że jak co? do kogo? mam to ide i mu mówie,nie boje się powiedzieć to co my?le.Dla mnie człowiek który obrabia komu? dupe za plecami jest mniej wart niż stara kapa. |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 15:26
|
|
|
| Zgadzam sie z korwax -em ja swojego TL kiedys dwa razy poczasłem oczywiscie nadal robiłem swoje a potem to on latal przy mnie . A co do ocen tzn ocenianie TL przez membrów to i pomysl może jest dobry ale conajmniej nierealny |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
Niemoc

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 15:44
|
|
|
| Wampirzek piszesz o pój?ciu,pogadaniu,wyja?nieniu - nie pamiętasz sprawy pewnego membra który został uderzony przez TLa? Chodzili potem,wyja?niali i okazało się że TL miał prawo poczuć sie sprowokowany, że nic takiego się nie stało,że to member winny że nie podkulil ogona jak pan kazał....Oczywi?cie nie musze dodawać że ów member przy pierwszej okazji wyleciał z roboty... |
|
|
|
|
 |
|
|
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 15:57
|
|
|
| No to ja juz sam nie wiem , zawsze miałem szacunek dla chlopakow z body za prace jaka wykonuja i za jednosc jaka tam w miare istnieje ale żeczy króre opisujecie sa dla mnie z kosmosu. Pamietajcie doba ma 24 h a nie 8 h. |
|
|
|
|
 |
KoBrA

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 21:33
|
|
|
| DaSilva jeste? bardzo rozeznany w tym co sie dzieje na zmianie Green w grupie UB Zafira.. Masz dużo do TL ,a jako? siedzisz cicho jak myszka i podsmiewujesz sie z ich żartów... |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 08:48
|
|
|
Panowie!
Pamiętajcie, że s? też osoby w?ród TL-ów, które nas słuchaj? i wyci?gaj? wnioski, to o czym mówicie na forum mówcie i IM czasami daje to naprawdę dużo i to dla obu stron. |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 11:19
|
|
|
KOBRA , co? sie czepił?
I wydaje mi się że mnie z kim mylisz! Ale to dobrze |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 12:45
|
|
|
| bull shit dla tl |
|
|
|
|
 |
astalav

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 14:33
|
|
|
Ale w czym jest problem?..nie potraficie zrobić porz?dek z TL?..u mnie (GA) TL chodz? jak zegarki...troche dostali luzu bo duzo jest młodych...sam GL po nich jedzie i jak?s konkretn? robote karze robić TM bo wie że to lepiej zrobi? a po TL tylko jedzie przy wszystkich że s? daremni i tyle ...szkoda że nie mam za TL niejakiego Rudego (nieznam go)...my?le że by szybko zluzował |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 16:58
|
|
|
| To sie zgadza na GA , TL żyja w innym ?wiecie tam musza za........ć i to jest jedna z nielicznych żeczy która mi sie podoba na GA |
|
|
|
|
 |
|
|
juve

|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 23:32
|
|
|
| na body dupny tl to ma nawet problem jak do kibla chcesz isc bo burak nie zna zadnej stacji na swoim obszarze a to on niby ma cie zastapic a wyglada to tak ze ktorys z chlopakow musi zapier....lac za dwoch ja pierd...le paranoja |
|
|
|
|
 |
|
|