PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowi Adeccowcy - skąd ich biorą ??
Autor Wiadomość
rumcajs 

Dział: Body
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 21:58   Nowi Adeccowcy - skąd ich biorą ??

Czy tylko na body dali wybitnych Adeccowiczów ?? Jeden wygląda jak Terminator i potrafi 5 razy zadać ci pytanie o Lock'Out czy Kaizen lub jak awansować na TL'a i GL'a. Lub kolejny "ewenement" który przychodzili oglądać pracownicy całej niebieskiej zmiany na Body jak ciężko pracuje :) i mówi do TL błagającym głosikiem: "teamleader pomoże? teamleader pomoże?" Napiszcie czy też macie takich "gigantów na obszarach" :D

Seifer 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 13:02   Re: Nowi Adeccowcy - skąd ich biorą ??

rumcajs napisał/a:
Czy tylko na body dali wybitnych Adeccowiczów ?? Jeden wygląda jak Terminator i potrafi 5 razy zadać ci pytanie o Lock'Out czy Kaizen lub jak awansować na TL'a i GL'a. Lub kolejny "ewenement" który przychodzili oglądać pracownicy całej niebieskiej zmiany na Body jak ciężko pracuje :) i mówi do TL błagającym głosikiem: "teamleader pomoże? teamleader pomoże?" Napiszcie czy też macie takich "gigantów na obszarach" :D

"Ze sklepu nie drogo"
A tak na poważnie, niestety nie każdy z nowo przyjętych był tak objebany w temacie jak Ty że wszystko wiedział co i jak ma robić, a co do wyglądu, chyba nie jest ważny jak kto wyglada tylko co sobą reprezentuje.

memberek 

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 13:09   

Adeccowcy przychodzą w sam zapier...na linii i to ich na dzień dobry przeraża..U mnie przyszedł chłopaczek naprawdę w porzo ale jak zobaczył naszą jazdę i trochę pozgrzewał to zrezygnował po 2 dniach.Plotka głosi,że jak nie będzie chętnych na Body z nowo przyjętych ludzi to wezmą z GA PRESSU i PAINTU najlepiej "zasłużonych"

daSilva 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 14:09   

Kolo 3 godziny postał przy ambonce i po pierwszej tercji do GL-a "...Panie kierowniku , ja nie dam rady..." i po 1 w nocy z buta do domu walił.

Seifer 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 14:33   

daSilva napisał/a:
Kolo 3 godziny postał przy ambonce i po pierwszej tercji do GL-a "...Panie kierowniku , ja nie dam rady..." i po 1 w nocy z buta do domu walił.

Nic dziwnego dla niektórych to pierwsza praca w ich życiu i w dodtaku można powiedziec że trafiają na głęboką wodę czyli na BODY

Marv

Wysłany: Nie Cze 24, 2007 21:25   

Na side'ach pracuja kolesie co maja chyba po niecale dwadziescia lat na karku...
Jak na nich patrzysz to czujesz sie feeeeest staro :mrgreen:

rumcajs 

Wysłany: Sob Cze 30, 2007 11:09   

Seifer, niemówie że każdy, jest też unas sporo spoko nowych!

Chyba na czerwonej jak sie nie myle był koleś który czytał sos'ki stał przy ambonie, no i TL daje mu fartuch i rękawice. Założył makówy i tak jedną się bawi, TL do niego: "Co nie pasuje ??" ADECCO: "Weisz co, mi to nic nie pasuj" i se poszedł do domu, nawet nie spróbował. O takich mi tu chodzi!! Ja jak przyszedłem też miałem mieszane uczucia i chęci zrezygnowania.

mamona

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 22:19   

.Plotka głosi,że jak nie będzie chętnych na Body z nowo przyjętych ludzi to wezmą z GA PRESSU i PAINTU najlepiej "zasłużonych"[/quote]

To nie jest plotka, z presu już oddelegowano na body najstarszych pracowników, z czego połowa z nich już walnęła papierami.

toudi24 

Dział: BODY
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 06:35   

Ehhh tacy są właśnie ludzie, ja pracuje dopiero 3 tygodnie na body. Nie jest łatwo, wszystko napierdala, pot spływa po całym ciele, ale zawsze mogło być gorzej. Jak ktoś jest cianias niech się zwalnia. Do tej pracy trzeba ludzi z jajami, i uwierzcie mi są gorsze niekoniecznie lepiej płatne prace od pracy w Oplu na body. Trza zagryść zęby i j**ać, nigdzie nie ma łatwo, przetrwają tylko najlepsi.

r754 

Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 19:27   

No cóż widać żeś Toudi :P Szkoda ,że taka jest wiekszosc spoleczenstwa w polsce. I mamy jak mamy.

Kathia 

Dział: :)
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 17:03   

A CO JESLI PRZYJDZIE KTOS Z ADECO KTO WIE PRAWIE WSZYSTKO O PRACY I NIE BEDZIE PROBLEMU Z TA OSOBA ;)

[ Dodano: Sro Wrz 05, 2007 10:59 pm ]
NO BO W KONCU KTOS MUSI TAKI PRZYJSC NO NIE?

Bolecc

Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 18:20   

Nie czarujmy sie 70% nowych adeccowców to osoby które ciężko przyswajają wiedze i nie są to tylko ludzie po szkole , można być zakręconym tydzień dwa ale nie połowę roku

transo

Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 06:25   

Witam.
U mnie na obszarze jest nowy koles z Adecco. Nie obrazajac tutaj nikogo, jest niezly.
W pierwszy dzien podszedl do swojego TL'a i pyta: " Sory, Ty jestes moim TL'em?" Na co ten odpowiedzial "Tak", i tutaj znów pada pytanie Adekowca - " czyli jak mam problem, lub chce o cos zapytac to do Ciebie, tak?" odpowiedz brzmi "tak". I tutaj Adeckowiec zgaduje - "no to czy móglbys przyjsc po mnie jutro do szatni bo obawiam sie ze tutaj nie trafie ... (chodzilo o group room)" !!! Co Wy na to? Lub stwierdzenie tego samego kolesia : " ja pierd... juz drugi dzien zapierd.....osiem godzin " Heh.

lg 

Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 12:07   

No cuż nie każdy musi być doskonały ale w tym przypadku to już ręce opadają

Seifer 

Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 15:06   

toudi24 napisał/a:
Ehhh tacy są właśnie ludzie, ja pracuje dopiero 3 tygodnie na body. Nie jest łatwo, wszystko napierdala, pot spływa po całym ciele, ale zawsze mogło być gorzej. Jak ktoś jest cianias niech się zwalnia. Do tej pracy trzeba ludzi z jajami, i uwierzcie mi są gorsze niekoniecznie lepiej płatne prace od pracy w Oplu na body. Trza zagryść zęby i j**ać, nigdzie nie ma łatwo, przetrwają tylko najlepsi.

własnie dzieki takim ludziom jak Ty jest wiecej dziobactwa i podpierdalania, już tu troche pracuje w tym syfie i wiem ze nie ma sensu zaciskac zebow i napierdaaaaa......c jak jakis biłay murzyn. A pozniej sie dziwicie ze biora ludzi z teamu bo mozna w mniej osob robic i wiecej lol

Odpowiedz do tematu