|
NOWY GL NA DRZWIACH I KOKPICIE |
| Autor |
Wiadomość |
doliniarz

|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 16:00
|
|
|
co Wam powiem to Wam powiem...
jest tak pracowałem w Silsie dosyć długo temat: Wietrzyk to długa historia...
ale tak jak ktoś powiedział na lini nie wyrabiał sie nigdy, jak coś sie waliło biegał i nie wiedział co z czym sie je... może jest GL ale to tylko swiadczy o tym jak wygląda od środka ta firma... jak bardzo potrzebują marionetek, które wykonują kazdy nawet najbardziej bezsensowny rozkaz.. Wietrzyk zawsze biegał, zawsze lizał, zawsze ... chociaz chlopak tak naprawde nie potrafi poprawnie mówić... dla Franiola wielkie 5 < moze czasami wpadał w panike chodził nerwowy ale do konca był swiadomy ze ta sytuacja jest spowodowana tym ze biuro go naciska... kiedys z nim rozmawiałem powiedział: słuchaj co ja mam k**w zrobic jak potrzebuje ludzi na nadgodziny, co? k**w musze im powiedzieć ze mają przyjść i h** chociaz ich rozumiem i wiem ze mają rodziny itd. <<<
Wietrzyk na gorące krzesła !!!
pozdrowienia z zachodu ... |
|
|
|
|
 |
|
|
ICE MAN

.gif)
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 18:11
|
|
|
| no tak ..masz racje w 100%....GL ze zmiany C (drzwi & cocpit) jest daremny i cieniutki jak polsylwer...(żyletki) |
|
|
 |
ALIS:)

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 18:33
|
|
|
święta racja |
|
|
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 19:22
|
|
|
hehe no to siedli na Wietrzyka dajcie mu szanse moze sie wyrobi a jak nie to wroce i zajme jego miesjce oczywiscie zartuje |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
porshe

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 09:38
|
|
|
Ale teraz ma swojego byłego GL z sekwencji u siebie na dzwiach jako membra role sie odwrocily ciekawe co jego sklonilo do powrotu ( chodzi o Franika ) hehe |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 10:47
|
|
|
pewnie dlugo tam nie pobedzie,bo jego kolega zalatwi mu jakis stolek |
|
|
|
|
 |
porshe

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 11:00
|
|
|
poto tylko oni wracaja na lepsze stolki niz mieli ...... |
|
|
|
|
 |
|
|
ICE MAN

.gif)
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 14:14
|
|
|
mozliwe że Franiol wydepta sobie dróżke na TL'a |
|
|
 |

|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 22:35
|
|
|
bardzo mozliwe,a jak tak sie stanie to wiemy kto mu zalatwil |
|
|
|
|
 |
BigBrotherTM

.jpg)
Dział: SCG
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 09:07
|
|
|
| Tu bym się wami zgodził lecz sytuacja w naszej firmie nie prędko da zielone światło Franiolowi więc jeszcze długo podepta na drzwiach. Chodzi mi oczywiście o redukcje etatów związaną z "kryzysem motoryzacyjnym" |
_________________ Bylem, jestem, bede wszedzie i nigdzie
UWAZAJCIE.....wam tez wystawie opinie |
|
|
|
|
 |
zadowolony

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 09:18
|
|
|
| BigBrotherTM napisał/a: | | Tu bym się wami zgodził lecz sytuacja w naszej firmie nie prędko da zielone światło Franiolowi więc jeszcze długo podepta na drzwiach. Chodzi mi oczywiście o redukcje etatów związaną z "kryzysem motoryzacyjnym" |
ciekawe z kąd Ty masz te opowieści dosyć "dziwnej treści"???
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Wrz 26, 2008 1:48 pm ]
BigBrotherTM napisał/a:
Tu bym się wami zgodził lecz sytuacja w naszej firmie nie prędko da zielone światło Franiolowi więc jeszcze długo podepta na drzwiach. Chodzi mi oczywiście o redukcje etatów związaną z "kryzysem motoryzacyjnym"
ciekawe z kąd Ty masz te opowieści dosyć "dziwnej treści"???
Tak myslałem że z Ciebie menda i podrzegacz.
Przez takich jak ty firma traci na wizeruku a ty tylko wprowadzasz ludzi w balona. Zaczynasz tematy których sam nie rozumiesz - pewnie jesteś nowym Tl i podgrzało ci sie w dynce.
Szanuj siebie i innych a zanim napiszesz jakieś klopsy o kryzysie to najpierw przestudiuj neta choć mam wrażenie że z Ciebie tępa strzała
[ Dodano: Pią Wrz 26, 2008 1:53 pm ]
P.S. nie udzielaj się juz na forum bo jesteś jak plecak ze śmierdzącą kupą.... i to gnoju |
|
|
|
|
 |
BigBrotherTM

.jpg)
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 17:46
|
|
|
Prosze prosze kolega studiuje neta. HEHEHEH to dobre. Gamoniu Pracujemy dla GM a to ma dużo wspólnego z swiatowym kryzysem bo to amerykanskafirma CIECIU!!! Dam ci rade jak bedziesz sie staral o nowa prace to napisz w CV ze studiowales neta a moze dostaniesz posade inzyniera, HAHAHAHA.
cO DO TL-A to nim nie jestem ale moze ty jestes bo taki madry i wystudiowany w necie... HAHAHAHA
POzdrawiam studenta |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 17:53
|
|
|
Panowie, proszę zostawić sobie inwektywy na kontakty poprzez PW lub poza forum i trzymać się tematu a nie wzajemnego obrzucania błotem |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 16:40
|
|
|
| Jak widze takich wazeliniarzy jak pan zadowolony to szlag mnie trafia.Chopie co ty jarasz,że ci takie bzdety wpajają do łba. |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
|
|
BigBrotherTM

.jpg)
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 21:29
|
|
|
Także powracam do tematu i pytam was co myślicie o sytuacji w na rynku motoryzacyjnym? Zapraszam wszystkich do rozmowy a panów co studiują neta żegnam ozięble.
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 21:44 ]
Witam ponownie!!! Zastanawiam sie gdzie podzial sie pan zadowolony i jego odmienna teoria kryzysu? Panie ZADOWOLONY prosze o wypowiedz!!! Co tam nowego przestudiowales w necie. A moze ci jest glupio sie teraz odezwac.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
|