|
ODEJŚCIE LUDZI DO MPC |
| Autor |
Wiadomość |
lasso

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 18:00 ODEJŚCIE LUDZI DO MPC
|
|
|
PO ODEJŚCIU LUDZI DO MPC NA LINIACH ROTACJI PRAKTYCZNIE NIEMA LUDZIE PAKUJA PO 4 GODZINY NA ZMIENE,RĘCE MDLEJĄ,NAPIE...LAJĄ,NOGI DO DUPY WCHODZĄ,GDZIE JEST BEHAP NAWET NIE PRZYCHODZI NA LINIE BO SIĘ OBAWIA ŻE LUDZIE BĘDĄ ŚIĘ DOPYTYWAĆ GDZIE TE OBIECANE ROTACJIE Z BL. NAPRAWĄ PANELI.
LUDZIE ŚIĘ NIE LICZĄ LICZY ŚIĘ TYLKO WYNIK,CZĘŚCI NA
OSOBE,ŻEBY W RANKINGU TŁOCZNI ŚIĘ PODNIEŚ.JA BYM ZAPROSIL BEHAPOWCA
ŻEBY POPAKOWAŁ SOBIE Z JEDNĄ DNIÓWKE,ZAPRASZAM DO PAKOWANIA PALANTUNIA,PILNIKA NIECH NAS POROTUJĄ PRZEZ GODZINE DZIENNIE BEDĄ WIEDZIEĆ CO TO PRACA ,NIECH POKAŻĄ CO POTRAFIĄ. |
|
|
|
|
 |
|
|
shv1

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 18:05
|
|
|
| Czlwieku zejdz z tego caps locka, pisz prosze normalną czcionką. |
|
|
|
|
 |
bombelek

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 20:15
|
|
|
| lasso napisał/a: | .JA BYM ZAPROSIL BEHAPOWCA
ŻEBY POPAKOWAŁ SOBIE Z JEDNĄ DNIÓWKE,ZAPRASZAM DO PAKOWANIA PALANTUNIA,PILNIKA NIECH NAS POROTUJĄ PRZEZ GODZINE DZIENNIE BEDĄ WIEDZIEĆ CO TO PRACA ,NIECH POKAŻĄ CO POTRAFIĄ. |
Palantunio wytłumaczy Ci, że on i pozostali z biura tak ciężko pracują, że szok. Sam palantunio utwierdzi Cię w przekonaniu, że on ma tyle pracy, uczestniczy w tylu projektach za tyle rzeczy jest odpowiedzialny i nie narzeka. |
_________________ "Nadzieja matką głupich? Nie! Wręcz przeciwnie, nadzieja to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość." |
|
|
|
|
 |
opel88

|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 18:43 Re: ODEJŚCIE LUDZI DO MPC
|
|
|
| Poproś o przejście do nas na Body - będziesz miał lżej. ha,ha,ha |
|
|
|
|
 |
COCA COLA

Dział: PRESS
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 19:13
|
|
|
hmm ja juz dawno sie nad tym zastanawiałem by dac na jedna dniówke tych z góry a szczególnie pilnika niech zobaczy jak to jest a nie tylko stac i nazekac trzymajac telefon przy uchu i dzwoniąc kapując co i jak na liniach .LUdzie którzy przeszli do MPC tez nie maja LEKKO jak idzie ściana to jest taki zpierdol ze nikt nie daje rady a ten FRAJER tylko stoi i sie patrzy ci z MPC powini dac mu kluczyki do wózka i niech sam spróbuje . JAK ten FRAJER "PILNIK" bedzie dalej tak sleczal i głupio sie gapił to mu gały obije |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 19:42
|
|
|
| To co sie stalo przez ostatni rok to tragedia jeszcze troche i bedzie gorzej niz na body ludzie maja tego juz dosyc zaczynaja wszystko olewac a ten frajer na koncu lini w koncu sie moze sie przejechac |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 19:52 wykorzystujcie narzedzia dane przez załozycieli GM!!!
|
|
|
BHP nie ma na hali....
palantunio nie chce widzieć tego co się dzieje...
to smutne ale wszyscy zapomnieli, że tłocznia nie ma lekkich wypadków, a jak coś sie stanie to nie będzie , że nie ma ludzi i sie spieszymy to bedzie WASZA wina bo nie pracujecie zgodnie ze standardem. Pilnujcie się aby nic sie nie stało i czytajcie instrukcje tam sa haki na głupotę. jeżeli ktoś robi ocene ryzyka i ergonomie to tam sa podane nakazy dotyczace zasad rotacji i czasów...
Czytajcie dokładnie to co wypisuja już chyba na sztukę tlowie z tłoczni, takie rodzynki to dobre punkty na okrągły stół a jak sie cos stanie ( czego nikomu nie życzę ) to pamiętajcie na kartach rotacji jest brak rotacji ( po 2 , 3 godziny ) to znakomity bat na palantunia pilnika i innych głąbów.
trzymajcie się |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
|
|
Bolecc

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 20:01
|
|
|
| Tak a najbardziej mnie bawi jak mówi o skupieniu membrów na pakowaniu ciekawe czy on jest w stanie byc maksymalnie skupiony przez 3h i do tego pakowac ? Obojetnie jak ktos by bardzo pragnoł to zrobic to nie jest w stanie , sam juz nie wiem czy on jest taki naiwny czy taki głupi |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
|
|