|
Odejście Michał S - mity i fakty ... :-) |
| Autor |
Wiadomość |
GP

|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 07:15
|
|
|
"S." my love !!!!!
... wnerwiło mnie to ze się mnie czepił "macw".
Do tego faktycznie smutno się zrobiło jak się S z nami żegnał. Nawet najbardziej ch.... kolonie zawsze żal było opuszczać i chyba z S. też tak było.
Co do odejścia - znasz kogokolwiek kto nie chce odejść???? Jednakże niekoniecznie z S., chociaż jego już znam, więc raczej niczym by mnie nie zaskoczył w nowej robocie.
Pozdro!!!! |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
|
|
perez

Dział: scg
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 15:48
|
|
|
przepraszam za wulgaryzmy |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 16:33
|
|
|
No i nie mam pytań !!!
Pokój przyjaciele - w jedności siła !!!!!
|
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
łysy_olo

Wiek: 99 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 126 Skąd: burdelowo
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 21:21
|
|
|
| Ale wy sobie słodzicie. |
|
|
|
|
 |
mucha

|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 22:25
|
|
|
GP jak tak dalej będzie to Ty za rok zawału serca dostaniesz, nie wkurzaj się tak bo każdy pisze czasami coś czego żałuje, ja też. Nawet perez wyraził swoją skruchę czy szczerą tylko on wie.
A jeśli chodzi o te odwozenie przez Michała to nie pisałam że On składał jakieś niemoralne propozycje itp i niesądze żeby jakiejkolwiek dziewczynie proponował cokolwiek wbrew temu co mówią bo dobrze wie co za to grozi. Ale czasami powiedział coś co nie powinien jako kierownik a każdy od siebie dodał swoje i z tego powstają bajkowe powieści.
Cokolwiek powiedział na koniec i wiadomo że każdy w inny sposób odebrał Jego słowa, był kierownikiem surowym i z zasadami, jak powiedział tak miało być.
A nowy kierownik tyko czekać jak rogi pokaże, Michaś Go podobno dobrze wyszkolił |
|
|
|
|
 |
łysy_olo

Wiek: 99 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 126 Skąd: burdelowo
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 22:34
|
|
|
Ludzie dajcie już spokój na ten temat.
Poszedł już w ch.u.j i nie przejmuje się SILSem i membrami, teraz pomyślcie o sobie. |
|
|
|
|
 |
zawór

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 20:01
|
|
|
Ludziska z Opla ten h** przyszedł do naszej firmy i zaczyna mieszać a pojęcia o robocie nie ma. Napiszcie na co go stać i jak z nim postępować zeby h** na głowe nie wlazł. Wy się cieszycie żeście się go pozbyli a my nie wiemy co o nim myśleć. Przypadkiem natkneliśmy się na to forum i przeczytaliśmy co nie co i zachodzimy w głowe jak to co to będzie u nas. Dajcie jakieś wskazówki, ile z tego co napisaliście ma sie do prawdy a ile było po to zeby obrobić mu dupe. Z góry dziekujemy, Pozdrówka |
|
|
|
|
 |
|
|
brudnawoda

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:11
|
|
|
No, cóż, wyrazy współczucia........... |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 14:55
|
|
|
| zawór napisał/a: | Ludziska z Opla ten h** przyszedł do naszej firmy i zaczyna mieszać a pojęcia o robocie nie ma. Napiszcie na co go stać i jak z nim postępować zeby h** na głowe nie wlazł. Wy się cieszycie żeście się go pozbyli a my nie wiemy co o nim myśleć. Przypadkiem natkneliśmy się na to forum i przeczytaliśmy co nie co i zachodzimy w głowe jak to co to będzie u nas. Dajcie jakieś wskazówki, ile z tego co napisaliście ma sie do prawdy a ile było po to zeby obrobić mu dupe. Z góry dziekujemy, Pozdrówka |
Tyle opinii ile użytkowników. Moją znajdziesz tutaj i zmieniała się wraz z długością współpracy.
Po paru dniach h... go obrzucasz? Eeee....no coś ty, jeszcze się chyba nie rozkręcił !!!
A przy okazji, to gdzie jest ta firma? Co takiego namieszał? Pochwal się!!!!
Ps.
Macie własne forum? |
|
|
|
|
 |
zawór 3/4

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 22:43
|
|
|
:idea:
No tak → wszyscy piszą z "jOpel" jaki to on był → ale tak naprawdę to nikt konkretnie na pytanie "zawora" NIE odpowiedział ?.
:idea:
Potrafi zaszkodzić ?
Dowala sie do byle czego aby osiągnąć swój (poroniony) cel ?
Wybiera z załogi swoją ofiarę ?
Szuka nowych znajomości wśród kobiet ? (podstępnie)
Wogule to on potrafi innych wysłuchać ?
Jak z nim gadać ?
MOŻE KTOŚ Z WAS ODPOWIE :?:
:arrow: |
_________________ Zawór 3/4 |
|
|
|
|
 |
Black

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 10:57
|
|
|
Zawor 3/4 zdradz nam tajemnice do jakiej Firmy przeszedl Michal S bo to mnie bardzo interesuje
co to twoich pytan wyraze swoja opinie na temat Michala S .
-potrafi ale musisz sie wybitnie do tego przysluzyc
-Dowalac sie dowala do byle pierdoly poprostu musi byc tak jak on chce(uroki wiekszosci Shif-ow)zreszta zrozumiale
-nie wybiera ofiar
-z tego co mi wiadomo to nie szukal nowych znajomosci wsrod kobiet
-potrafi wysluchac ,przy rozmowe z nim uzywaj mocnych argumentow bez tego jestes na wstepie spalona
-wywal kawe na lawe to jest najprostszy sposob
no to tyle z mojej strony i prosze o podanie nazwy firmy w ktorej obecnie pan S pracuje z gory dziekuje powodzenia w konwersacjach z Michalem S. |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 13:27
|
|
|
| Black napisał/a: | Zawor 3/4 zdradz nam tajemnice do jakiej Firmy przeszedl Michal S bo to mnie bardzo interesuje
co to twoich pytan wyraze swoja opinie na temat Michala S .
-potrafi ale musisz sie wybitnie do tego przysluzyc
-Dowalac sie dowala do byle p****ol poprostu musi byc tak jak on chce(uroki wiekszosci Shif-ow)zreszta zrozumiale
-nie wybiera ofiar
-z tego co mi wiadomo to nie szukal nowych znajomosci wsrod kobiet
-potrafi wysluchac ,przy rozmowe z nim uzywaj mocnych argumentow bez tego jestes na wstepie spalona
-wywal kawe na lawe to jest najprostszy sposob
no to tyle z mojej strony i prosze o podanie nazwy firmy w ktorej obecnie pan S pracuje z gory dziekuje powodzenia w konwersacjach z Michalem S. |
Zgadzam się całkowicie. Jak poczytasz w tym wątku, to też się trochę dowiesz. Co mogę dołożyć od siebie:
- czasami opier... z góry na dół że niektórych przekleństw to się można nauczyć, ale to nie jest jeszcze tragedia, gorzej jak podejdzie i z totalnie kamienną twarzą wycedzi co jest za problem, wtedy jest przerąbane
- dla niego nie ma świętości typu że GL-e, czy TL-e są nietykalni, a tylko membra operd..., Nie, u S. wszyscy dostają równo, zależy kto coś spier....
- jak już dasz ciała, to nastaw się na pytanie " co zrobiłaś żeby się to nie powtórzyło" i lepiej żebyś miała na to coś do powiedzenie, jak nic, masz przej... a przy okazji Twój TL i GL
- czasami opier... za nic, albo za nie Twoje grzechy, nie oczekuj wtedy kwiatów i przeprosin, choć zdarza się, że na osobności powie parę słów. Można to wyczuć, jeżeli po operd... po jakimś czasie przyjdzie na stanowisko i będzie potulny
- wbrew temu co tu piszą mi nigdy nie odmówił pomocy, ale jak Black powiedział trzeba iść z konkretem
- w pracy jest zimny okrutnie. "To ma jechać" to jego motto. Jak jedzie, to będzie się tylko przechadzał po hali, jak stoi, to lepiej żeby to była wina Maintanance, bo inacczej jest wściekły jak szerszeń
Nie wiem co jeszcze. Ja mimo tego wszystkiego na swój sposób doceniłem go, ale dopiero pod koniec, poprostu powiedział tak jak jest, że on miał spokój dzięki naszej harówie.
AAA.... ważne!!! Jak cię opierd... to lepiej nie komentuj tego jak tylko wyjdzie za stację, lubi się wrócić i wtedy ... przej....
Teraz Wy:
- gdzie S. pracuje
- co wymyśla
- jaki jest dla Was
- co Wy tam robicie ???
Czekamy i... pozdrówcie S od nas |
|
|
|
|
 |
zawór

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 05:33
|
|
|
M.S. pracuje w firmie VALVEX w Jordanowie,nasza firma zajmuje się produkcją armatury wodnej:zawory,baterie łazienkowe.Pracuje na stanowisku szefa produkcji i próbuje wprowadzić jakieś swoje modernizacje.Zabrał się za te ulepszenia od dupki strony!Zaczyna od dyscypliny co myśle że na dobre mu nie wyjdzie.Wiele ludzi zwalniało się wcześniej i teraz też sie zwalniają.Pojęcia o pracy w tym zakładzie nie ma zielonego i minie dużo czasu zanim cokolwiek pojmie,zdążą go wypierniczyc jak to bywało wczesniej bo nasza firma nie jest taka święta ani cudowna na jaką wygląda.Pan Michał miał już zajście z jedną kobietą której zabrał prywatną torebke a jak chciała ją odzyskać to chciał od niej buziaka.Ten gość zalatuje na fałszywą szuje,ale jak się o tym przekonamy to opiszemy napewno.
DORZUCCIE JESZCZE COS CIEKAWEGO NA JEGO TEMAT |
|
|
|
|
 |
zadowolony

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 06:30
|
|
|
Chcesz to ci dorzucę
- nie wierzę w tą torebkę ( S jak go znam to on nie ma takich zapędów więc wymyśl lepiej co innego bo na tym nie pojedziesz)
-po drugie rzeczywiście współczuję wam szefa , jeżeli próbuje wam wstawić zasady z SCG to macie przeje..ne
-najlepszy sposób na S to niewchodzić mu w drogę i go nie wkur.iać
-jeżeli nie ma powodu to nikogo nie gnoji
-jeżeli jest szefem produkcji to w dniu kiedy przyszedł norma skoczy 100% - to cele które się wynosi z GM
-j**ać , karać nie wyróżniać (przyzwyczajcie się )
-po za tym będziecie teraz robić najlepszą armaturę w kraju hehe (koniec ściemy)
-jeszcze jeden pozytyw to to że wasi bezpośrdni przełożeni też nie mają teraz łatwo i jak myślą że sobie posiedzą na dupsku nic nie robiąc to są w błędzie |
|
|
|
|
 |
|
|
GP

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 07:41
|
|
|
Zgadza się "zadowolony". "Zawór" chciał błysnąć tylko coś mu nie bardzo wyszło. Ja też w torebkę nie wierzę, tania próba oplucia. My znamy S. parę lat, a wy parę dni, więc nie wciskajcie nam kitów.
"Zadowolony" podsumował to i ma rację. Takie tryby pracy wynosi się z GM-u i SCG. Jeśli ktoś kiedyś myślał, że praca w fabryce motoryzacyjnej jest miła łatwa i przyjemna to zapraszamy do GM-u na otrzeźwienie, a jak ktokolwiek myślał że dobrze płatna, to zapraszamy do SCG - też go obudzą ze snu!
Jeszcze raz powtarzam z S. nie jest łatwo, ale można żyć. Na GA był prawdziwy wariat " Dariusz P." , przy którym S. to łagodna owieczka
Jeszce coś dorzucę: nie cierpi i usuwa wszelkiego rodzaju kombinatorów, a jak jeszcze próbują kogoś innego wperd... w własne gów... i S. się dowie albo wyczuje to przej... jak w ruskim czołgu. Mieliśmy takie przypadki - to właśnie wtedy jest zimny i "niby" spokojny, ale cel ma jeden. Takiego membra ani minuty dłużej na zmianie. |
|
|
|
|
 |
|
|