|
Odejście Michał S - mity i fakty ... :-) |
| Autor |
Wiadomość |
mucha

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 13:51
|
|
|
Pana szanownego Michała tak zabardzo do końca nikt nie zna ale niechce mi się wierzyć że chciał buzi za zwrot torebki wydaje mi się że to jakieś wymysły przestraszonych ludzi którzy teraz zaczną pod żądami Michasia pożądnie pracować |
|
|
|
|
 |
|
|
zawór

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 21:31
|
|
|
| ludzie!!!! Na tym forum M. S. był opisany przez was a nie przeze mnie i nie były to opisy w suprerlatywach. Ja napisałem co wiem po niedługim czasie pracy M. S. w firmie Valvex, a wy od razu od razu uważacie, że to ściema i że w naszej firmie nic się nie robi tylko dopiero teraz zacznie się porządnie pracować pod rządami M. S. co nie jest prawdą bo je...ć to już dawno się nauczyliśmy w naszym wspaniałym zakładzie. Odnoszę wrażenie, że osoby, które uczestniczyły w tym forum tylko oczerniały M. S. Z dniem kiedy on z waszej firmy odszedł chyba za nim zatęskniliście, bo piszecie że chciałem błysnąć kiedy ja opisałem co zaobserwowałem. Zaczekam aż poznam go na tyle żeby mozna było cokolwiek wicej o nim napisać. Po tym co sie dowiedziałem z tego forum to mogę stwierdzić że jest to równy gość według was tylko ktoś na tym forum od samego początku próbował mu wyrobić złą opinię. Ja opinię na jego temat na dzień dzisiejszy mam wyrobioną, która może ulec zmianie. Dziękuje wszystkim za te wypowiedzi i nie oczekuje już nic z waszej strony. |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 06:26
|
|
|
@Zawór
Spoko, wszyscy jesteśmy dziećmi "S"!!! A to surowy "stary". Moje odczucia do niego były na początku tak samo czarne jak Twoje i nie ukrywam, że czasami też trochę"kolorowałem" - w odpowiednim kolorze- ale z czasem poprostu nauczyłem się z nim żyć. Nie zdziw się jak po jakimśczasie wejdzie na stanowisko, żeby z Wami chwilę popracować. Nie zdziw się, jak jednocześnie po godzinie pracy stwierdzi że to ściema i dowali Wam roboty. Taki już jest. Z drugiej strony, jak masz problem to idź i jak już tu ktoś wspomniał - Wal kawę na ławę. Na tym nigdy nie stracisz, co najwyżej nie zyskasz.
Nie obrażaj się też na nas. My go zasmakowaliśmy. A smakuje ....hmmm... jak lukrecja Na początku jest ohydne, potem da się to żuć ale jak się skończy to nie pogardziłbyś jeszcze kawałkiem, co nie znaczy, że cały czas chciałbyś to jeść, bo się nie da.
Propozycja - załóżcie własne forum. Z tego co widziałem w Necie to nie jest jakaś malutka fabryka.
Z tego co piszesz, to już Wam ktoś podkręcił śrubę. Jeśli tak, to S. tylko będzie zainteresowany "Ma jechać" i wtedy spokój.
Trzymajcie i powodzenia w odkrywaniu Michała S.
Ps.
Mówię poważnie, żebyście go pozdrowili, tylko nie mówcie skąd się znamy |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
RURA

|
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 15:03
|
|
|
Do gościa o ksuwie "GP" z tego co piszesz to ja wnoiskuje że musiałeś i musisz nadal kochać swojego BYŁEGO kierownika
bo TAK MU SŁODZISZ że hej - a może to ty byłeś jego pupilkiem i lizałeś mu dupe ???? jesteś takim dupowłazem............................................................................. .
znalazłeś już kogoś innego - komu możesz wchodzić bez mydłą ?????????????????kolo Jak doradzasz innym rób to FER bo szczęście się może od ciebie ODWRÓCIC
PAMIĘTAJ O TYM BO SOLICHA JUŻ NIEMA
|
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 09:01
|
|
|
| RURA napisał/a: | Do gościa o ksuwie "GP" z tego co piszesz to ja wnoiskuje że musiałeś i musisz nadal kochać swojego BYŁEGO kierownika
bo TAK MU SŁODZISZ że hej - a może to ty byłeś jego pupilkiem i lizałeś mu dupe ???? jesteś takim dupowłazem............................................................................. .
znalazłeś już kogoś innego - komu możesz wchodzić bez mydłą ?????????????????kolo Jak doradzasz innym rób to FER bo szczęście się może od ciebie ODWRÓCIC
PAMIĘTAJ O TYM BO SOLICHA JUŻ NIEMA
|
Po pierwsze "kolo" to nie wrzeszcz, mordo rozdziawiaczy u nas dostatek i jeszcze jeden z... gdzieś tam, jest nam nie potrzebny. Nie podoba Ci się, to spier... na swoje forum i tyle. Po drugie - zaprzeczenie trochę pierwszego, ale wku... mnie - to każdy pisze jak uważa, a ja właśnie tak uważam!!!
Po trzecie - z tego co napisałeś jasno wynika, że Ty chyba nawet nie wiesz jak wygląda gość o którym piszesz ( S.), a już na 1000% wogóle go nie poznałeś. S. nie da się wejść w d.. o czym pisałem już nie tylko ja. Przej... jak jest źle mają wszyscy równo - i tak, to mi się w nim podobało!!!
Nie podobają Ci się opinię, to ich nie czytaj, nie zaglądaj na Jopla i nie pytaj o opinię, bo tyle opinii ile forumowiczów. Ty sam też kiedyś wyrobisz sobie jakieś zdanie i co? Jest chu... bo tak napisali???? Stary qrwa, masz 42 lata, a łeb zryty jak dziecko w podstawówce za czasów Stalina. Tak powiedzieli, tak ma być !!!! Tylko krowa nie zmienia poglądów!!!!
Mimo wszystko - pozdro!!!!! |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
RURA

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 09:16
|
|
|
No widzę kolo ze sie podenerwowałeś - tak twierdze po twoich postach i podtrzymuje swoje zdanie -przeczytaj swoje posty jeszcze raz to może zmienisz zadanie - ale chyba nie ....... zmienisz bo ty jesteś młody sczawik i DUPOWŁAZ tacy nigdy nie przyznają się do błędu.
Twoje bardzo chaotyczne pisanie daje tylko dowód na to że jesteś słaby,denerwujesz sie, pocisz itp.
No to nara
kolo. |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 15:28
|
|
|
Widzisz "kolo", żal mi Cię.
Dla Ciebie każdy, kto nie rzuca ch... tylko dlatego że inni tak napisali już jest dupowłazem. Ciekawe skąd masz takie doświadczenie w dupowłastwie??? Widzę, że praktyka czyni mistrza, co?
Już Ci tak S. zdążył zaszkodzić? Zastanów się dlaczego?
Mam shutdown, idę na browca. A Ty... hmmmm... pluj sobie dalej wszystkich. Po mnie to spływa, a z S. bujaj się sam, ciekawe czy też taki odważny jesteś w realu!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
kranik

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 19:53
|
|
|
wiesz GP powiem ci jedno bylo w naszym zakladzie wielu juz cwaniakow takich jak S pobyli rok lub dluzej i dowidzenia tak wiec napewno nie jednemu zajdzie za skure ale jest jedno pewne ze nikt niebedzie mu wlazil w d... tak jak to robilo sie u was a tak przy okazji znam rure i wiem ze napewno by nikomu nie lizal d... ani nie wchodzil w nia, tak wiec jestes w bledzie z ktorego cie wyprowadzam
pozdrawiam cie i zycze ci wiecej takich gosci jak S |
|
|
|
|
 |
zadowolony

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 04:32
|
|
|
Te zawory . Krany Rury i inne tam sanitariaty:
Po pierwsze to g.ówno wiecie o naszej pracy (Przez żle wykonaną u WAS , najwyżej kran będzie przeciekał a u NAS może zginąć człowiek i to jest zasadnicza różnica między nami)
Dostaliście S parę dni temu i już sracie żarem (aż strach pomyśleć co będzie za rok)
Obrażacie ludzi o których nic nie wiecie (chodzi mi o GP) i mimo tego że sam nie wiem kto to jest to powiem krótko - Ma takie zdanie i należy to szanować a to czy komuś liże dupe czy nie to już niech was o to głowa nie boli bo pewnie sami się nawzajem podp.erdalacie a na forum to jesteście przyjaciele
Po za tym to forum nie dla fanów wyposażenia toalet i wasze biadolenie nikomu się do niczego nie przyda
Róbcie kraniki i żyjcie w pokoju
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 06:08
|
|
|
@zadowolony
Jest shutdown, zaraz wyjeżdżam, proponuję to samo. Parę sztuk instalacji sanitarnych nie będzie nam psuło humoru. Dobry, zimny browar i zajefajne towarzystwo przyda się przed następnym rokiem tej nierównej walki, a z tego co zmienialiśmy na hali to będzie się czym wqrwiać w robocie, a nie na forum.
Szanowne rury i inne bzdury - załóżcie własne forum krzykaczy i nie zadawajcie nam tu pytań, na które już macie własne odpowiedzi i innych nie uznajecie!
Nie podoba się? To PA !!!
No to udanej końcówki shutdown`u i miłego RESETOWANIA !!!!! |
|
|
|
|
 |
RURA

|
|
|
|
|
 |
zadowolony

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 01:39
|
|
|
Rura
Jesteś tyle wart co to co masz na zdjęciu w centralnym jego punkcie - piszę o twoich mądrościach
Resztę zapraszam do normalnej i merytorycznej konwersacji i słuchania naszych forumowiczów a admina Proszę o kpanie w rzyć wszystkich którzy szukają zadymy bo nie ma sensu aby jeden cymbał psół cały urok naszych dyskusji
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
RURA

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 10:04
|
|
|
"kolo" zadowolony ty chyba się pomyliłeś - wpieprzasz się między sedes a to co tam jest i jeszcze próbujesz komuś coś wmówić - jesteś ........szkoda słów, może ci przytoczę słowa twojego kolegi "GP" przeanalizuj je sobie a potem napisz coś z sensem lub się nie odzywaj TERAZ CYTAT
"Trochę szkoda.... fajnie było, tak do pracy z adrenalinką i te marzenia, żeby mu gdzieś, kiedyś...przyp..... - nie, no ja chyba polubiłem tego tyrana!!!!! "
a co do szukania zadymy to ty jej szukasz - prawda kole w OCZY.Ty też jesteś spragniony M.Solicha CIEKAW JESTEM ILU JESZCZE PANÓW TĘSKNI ZA NIM
ps. naucz się kolego pisać po polsku - ortografia się kłania. |
|
|
|
|
 |
mentnowoda

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 20:52
|
|
|
| jo to za nim nie tesknia i szkoda mi wos ludziska bo to kawal h..a jest !!!!!!! |
_________________ SCG to je to >>>>>>>> |
|
|
|
|
 |
|
|
macw

|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 19:12
|
|
|
Jest kilka osób, których nie złamał, potrafili mu wszystko powiedzieć prosto w twarz. Dali mu też nieźle popalić....
Cytat z Google:
"Słowo "solich" składa się z dwóch tak zwanych "słów wodnych". Indogermańskie słowo "sol", oznaczało "moczary" albo "bród", a po dodaniu końcówki "ik" ("woda") znaczyło tyle co "brudna woda" albo "mętna woda"."- Genealogia rodziny Henryk i Alicja SOLICH. |
|
|
|
|
 |
|
|