Wysłany: Pon Maj 28, 2007 19:01 Odejście Michał S - mity i fakty ... :-)
No i stało się Panowie i Panie. "S." podobno odchodzi, a tu na forum ani widu ani słychu o tej wiadomości. Więc jestem pierwszy!!!!!
ZAWSZE O TYM MARZYŁEM - LIDER - dostanę żółtą koszulkę ????
Ciekawe czy odchodzi z własnej, czy przymuszonej woli. Na GM-ie strajkują, to może w SCG się przestraszyli, że jeszcze coś nawywija i woleli mu podziękować?
Zastanawiam się, kto go zastąpi. Do tego gościa już się przyzwycziłem, a co pokaże nowy? Mowi się o różnych typach, w tym oo pewnym M.M. z działu Quality.
Ma ktoś jakieś info?
Dawać ludziska!!!!
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy...
Ciekawe czy odchodzi z własnej, czy przymuszonej woli
Coś mi się obiło o uszy, że są podobno jakieś sprawy w sądzie (z nim związane) o mobbing.
A co do jego odejścia to chyba najbardziej będzie się cieszył T.R. bo nie miał z nim lekkich stosunków w pracy.
Ciekawe czy odchodzi z własnej, czy przymuszonej woli
(...)bo nie miał z nim lekkich stosunków w pracy.
To raczej o molestowanie go posądzą, a nie mobing ...
Z drugiej strony, to trochę dziwne, bo w porównaniu z tym, co było na początku, to ostatnio (jakieś może pół roku) to nie jest tak źle, chyba, że właśnie w związku z sądami ktoś mu założył kaganiec.
Trochę szkoda.... fajnie było, tak do pracy z adrenalinką i te marzenia, żeby mu gdzieś, kiedyś...przyp..... - nie, no ja chyba polubiłem tego tyrana!!!!!
[ Dodano: Wto Maj 29, 2007 9:13 am ]
łysy_olo napisał/a:
ajbardziej będzie się cieszył T.R.
Przy okazji, bo nie wiem, czy dobrze kombinuję, T.R. to jeden z GL-i?
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy...
Zastanawiam się, kto go zastąpi. Do tego gościa już się przyzwycziłem, a co pokaże nowy? Mowi się o różnych typach, w tym o pewnym M.M. z działu Quality.
Ja znowu słyszałem, że mają ściągnąć jakiegoś kolesia co siał zamęt w Bumarze.
Zastanawiam się, kto go zastąpi. Do tego gościa już się przyzwycziłem, a co pokaże nowy? Mowi się o różnych typach, w tym o pewnym M.M. z działu Quality.
Ja znowu słyszałem, że mają ściągnąć jakiegoś kolesia co siał zamęt w Bumarze.
No i właśnie, to jest coś co w S. mi się podoba. Jak opier.... to Wszystkich, bez taryfy ulgowej. Skoro Gl nawywijał, to GL zbiera, nie ma klubu kolesi !!!!!!
Tak sobie kombinuję, ze skoro jest tak równo to może:
- Hinia na księżyc
- Zibiego za Hinia, bo fajny z niego gość
- S. za Zibiego - wtedy jest jazda. Opier.... zbierają Wszyscy od memberka po Managera. Od razu jeden z drugim Managerem zaczęli by więcej na halach przebywać - dla chwili spokoju - a po opier... to i przszedłby do memberka i w koszulę mu się wypłakał, a memberek przytuliłby managerka i WSZYSCY STALIBY SIę JEDNą WIELKą RODZINą!!!!!
No Qnra RAJ !!!!!!!!!!!!!!!!
"S" - NA OM-a !!!!!!!!!
"S" - NA OM-a !!!!!!!!!
Apel do S. zgonie z piosenką jednego dziwoląga:
"ZOSTAńMY RAZEM....ZOSTAńMY RAZEM !!!!!!!!"
Hie...hie.... no bajka jest qrna.
Panowie i Panie Pan M.S. odchodzi z naszej firmy która nam daje takie wspaniałe mozliwosci z własnej woli. Idzie pracowac za normalne pieniądze i na pożądnym stanowisku a nie jak w silsie tylko za kierownika zmiany.
Jest jaki jest, każdy wie ale żebyśmy nie trafili na gorszego szaleńca chociaż ostatnio coś mu serce zmiękło. M.S. przynajmniej w twarz powiedział i odrazu wiadomo było o co chodzi i za co sie premii nie miało dostać.
A poza tym współczuje przyszłym podwładnym Pana Michała
Nie , no ja chyba śnię....GP, czy w domu Cię prali? Tylko nie znająca zasad zarządzania zasobami ludzkimi czy bita osoba za młodości nie zna innych sposobów zarządzania niż te które wprowadził MS. Odpowiedz, czy Twoim zdaniem inni SM jak Tomas i Michaś, robią żle, że nie posuwając się do takich sposobów jak MS osiągają to samo?
Osobiście kilka razy się z nim zetknąłem i nie mogę powiedzieć , że źle się odnosił.
Wręcz przeciwnie fajnie się z kolesiem rozmawiało.
Choć z drugiej strony nie wiem jaki był dla swoich podwładnych więc nie wypowiem się na ten temat .
osoboście uważam że odchodzi największy idiota z firmy pajac i lowelas który startowal do każdej nowoprzyjętej wdodatku cykor jakich mało teraz czas na waldka , doktorczyka i reszte pedałów i tak kiedyś dostaną po mordach
Muszko, raz Ciebie poparłem, a jako, że jesteś rodzynkiem na tym forum, teraz z wielką przykrością Cię poprawię....Perez może nie jest zbyt delikatną osobą( o czym świadczy ton jego postu) ale ma prawo pisać co myśli. Jaką masz pewność, że nie pisze doktoratu?( No może trochę ordynus w wypowiedziach ale na polibudzie, jak wykładowcę wkurzy student to ten też nie przebiera w słowach). Co do startowania to proszę, jako kobieta,tak bardzo go nie broń, może nie byłaś w jego typie( jak odwoził dziewczyny, to różne teksty zasadzał, podobał mi się ten, że małżeństwo to nie jest dobre wyjście i drugi raz by..........).Powiedzieć mu to w twarz...... Tylko kilka osób na to było stać, z nich pracuje tylko może trzech. A czy Ty powiedziałaś Zibiemu, że za mało zarabiasz??? Z pedalierą trochę przesadził, to przyznam.....
Macw ma racje każdy pisze to co myśli włącznie ze mną.
A czy Perez pisze doktorat to było zapytanie bo może pisze ale każdy o tym dobrze wie że Solich głupi nie jest bo to on jest kierownikiem a nie my. Nikt nie jest głupi na swój sposób, jeden magister na pustych robi-to jest dopiero głupie.
A jesli chodzi o te wasze "startowanie" byłam w jego typie czy nie ja sobie nie pozwole a mnie też odwoził do domu i wiem co potrafi powiedzieć.
A jeśli komuś coś nie pasuje to i tak tego nie powie bo jak to Perez napisał "cykor" jest w każdym z nas.
A jeśli chodzi o podwyżki to Solich jednak na koniec pokazał ze potrafi a nie musiał tylko dlaczego nie dostali wszyscy bo niektórym się bardziej należały. Pokazał również jak bardzo jest bezdusznym człowiekiem i jak bardzo może zaszkodzić aż do końca. Premie są może małe a przez Niego niektórzy nawet połowy nie dostaną.
Moralnie to On jest może głupi i nie potrafi docenić wiele osób włącznie ze swoją żoną ale jakoś tym kierownikiem został.
mucha," Pokazał również jak bardzo jest bezdusznym człowiekiem i jak bardzo może zaszkodzić aż do końca. Premie są może małe a przez Niego niektórzy nawet połowy nie dostaną.
Moralnie to On jest może głupi i nie potrafi docenić wiele osób włącznie ze swoją żoną ale jakoś tym kierownikiem został."
Taki właśnie on jest, a jak został kierownikiem, to minie troszeczkę czasu i się dowiesz.......Nie radzę nikomu, by brał z niego przykład, bo to co ten człowiek osiągnie w życiu jest zdobyte kosztem innych, może słabszych ale to nie znaczy, że gorszych ludzi.
A kim Ci się wydaje że jesteś???? Mnie prali????? Od mojej rodziny to się odwal !!!
Psycholog się znalazł, skoro tak wiele wiesz o zarządzaniu zasobami ludzkimi, znasz się na psychologii, że potrafisz stawiać diagnozę czy kogoś w domu lali czy posuwali to dlaczego nie Ty rządzisz na zielonej, co?
Jak długo tutaj jestem, to takiego obrzucania błotem jak "perez: i "macw" nie widziałem. S. odszedł. Wczoraj był jego ostatni dzień. Gdybyś posłuchał to, co powiedział, to nie pisałbyś takich bzdur. Sam przyznał, że wszystkie sukcesy w tej firmie zawdzięcza nam, za to kilkakrotnie nam podziękował. Jako jedyny zrobił pożegnanie dla Wszystkich ludzi - NIGDY W żYCIU O TAKI GEST BYM GO NIE PODEJRZEWAł.
To co powiedział, w sposób jaki to powiedział sprawiło, że nabrałem do gościa szacunku. I co - perez i macw - teraz mnie nazwiecie pedałem i dupowłazem???? Mam gdzieś jak mnie nazywacie, tak jak much powiedziała, cykor jest w każdym z nas.
Z ta rożnicą, że ja wiem za co i ile punktów dostałem, bo poszedłem i z nim gadałem. Z facetem można spędzić godzinę, a nie powie Ci, że już jest po pracy, albo, ze się spieszy. Wytłumaczył mi wszystko jak w przedszkolu. Miał swoje zasady premiowania i się ich trzymał. Na parę mich argumentów nie miał nic do powiedzenia i przyznał punkty.
Cykor? Żałuj że nie widziałeś jak się parę razy spiął z Guzikiem, a potem z tym jego następcą, a Wy ile razy poszliście walczyć o swoje????
Powiem wam, że też na niego nalatywałem i nadal mam pewne uwagi i żale, ale ogólnie facet był z jajami i miał jasne zasady gry. Nigdy nie widziałem, żeby się dostawiał do kogoś i zastanawia mnie skąd perez ma takie dobre informacje. Czyżby Ciebie podrywał??? Dlaczego nikt z was nie oskarżył go o molestowanie, skoro tak było??? A może poprostu pierd.... od rzeczy, tak jak o biciu mnie w domu, co????
Idiota, pajac, lowelas - który dziękuje nam za to że własnym potem sprawiliśmy że " miał niezwykłą przyjemność prowadzić najlepszą zmianę". Dla mnie poprostu kierownik, który wie czego chce.
Nie znam jakimi kierownikami sa Tomas i Michał, a skoro inni to wiedzą, to może poprostu zwiedzili już wszystkie zmiany - czyli nikt ich nie chce.
Mucha, widzę, że dosyć chłodno podchodzisz do tematu. Skoro odwoził Cię do domu, to powiedz jak było na prawdę. Jeśli faktycznie się dostawiał, to obiecuję wam, że osobiście go podpier... u przełożonych, pomimo ze już u nas nie pracuje, ale chcę słyszeć fakty, że się myle i że to jednak jest 100% palant!!!
Mucha: proponował kino, wieczór, albo kawę we dwoje? A może awans albo podwyżkę za .... hmmm cokolwiek innego niż praca???
Ależ mnie wqewił z tym biciem.... psycholog!!!! Qrwa, ja tyle w szkole na wypracowaniach nie pisałem.... no już mi przeszło, obyśmy tylko na gorszego nie trafili....
Przy okazji:
Jak się z nami żegnał, to jakoś dziwnie zaczął kaszleć, a pierniczka nie jadł, czyżby gardełko ścisnęło....:D
GP, łzy mi płyną ze wzruszenia............Cholera gdzie mam husteczki.......Ja pingolę, zaryczę się na śmierć.
A nie chciałeś z nim odejść, cholera Ty go chyba kochasz...........
Z tego co tu czytam to tylko perez jest wulgarny.