|
Pieniadze ?? Godnosc ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Bubel

Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 14:37
|
|
|
Widze ze masz jakies marzenia o lizaniu ?? NIestety ja nie lubie chlopców , sory ale sie przeliczyłes ale w zakladzie jest ich wielu wiec moze tam znajdziesz swojego jedynego.
Moze i moj przelozony nie przepada za mna ale to tylko dlatego ze traktuje go jak kazdego goscia w tym zakladzie to ze ma inna koszulke nie rozni go od innych i wcale nie przejmuje sie co gada.
Za toba pewnie twoj przelozony by plakał bo kto by codziennie robil laske na dzien dobry ? Kto by biegał na kazde zawoładnie ? Fakt stracic takiego dupoliza byłoby dla niego bolesne |
|
|
|
|
 |
|
|
yawasaka

|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 17:32
|
|
|
| Bubel napisał/a: | | Widze ze masz jakies marzenia o lizaniu ?? |
Mam rozne marzenia, nie czytasz w moich myslach. Wiec skad mozesz wiedziec?
A moze tobie takie mysli samobojcze chodza po glowie?
| Cytat: | | NIestety ja nie lubie chlopców , sory ale sie przeliczyłes ale w zakladzie jest ich wielu wiec moze tam znajdziesz swojego jedynego. |
To ty sie przeliczyles. i to bardzo. ja jestem zonaty. nie trafiles.
| Cytat: | | Moze i moj przelozony nie przepada za mna ale to tylko dlatego ze traktuje go jak kazdego goscia w tym zakladzie to ze ma inna koszulke nie rozni go od innych i wcale nie przejmuje sie co gada. |
Nie rozni go od innych jako czlowieka. Ale rozni go od innych to ze jest twoim przelozonym.
A moze powinienes jednak go posluchac. Moze prawde ci mowi o tym ze jestes miernym pracownikiem. No coz, prawda w oczy kole.
| Cytat: | | Za toba pewnie twoj przelozony by plakał bo kto by codziennie robil laske na dzien dobry ? Kto by biegał na kazde zawoładnie ? Fakt stracic takiego dupoliza byłoby dla niego bolesne |
Trudno ocenic stopien wrazliwosci mojego przelozonego. Nie mnie oceniac czy by plakal. Moze i nie. Sadze jednak ze twoje odejscie spowodowaloby lawine smiechu na twojej brygadzie. Jestem pewien ze nie tylko przelozony odetchnalby z ulga. Wiekszosc twoich wspolpracownikow takze. Wspolczuje im ze musza na co dzien walczyc z twoimi chorymi kaprysami. Czasem wydaje mi sie ze cierpisz na menopauze. chyba czas na zmiany. Widze ze sie niesamowicie meczysz. Nie tylko siebie. Takze i mnie. |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 18:52
|
|
|
mecze cie ? co brakuje ci juz słów ? juz nie wiesz co masz pisac ? , a jesli chodzi o moja linie to powiem ci ze ze wszystkimi ludzmi z mojej lini trzymam sie dobrze i mam z nimi dobre relacje , Lawine smiechu pewnie wywolujesz ty jak wychodzisz z przelozonym z kibla
[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 20:17 ]
Pozatym w sumie nie ma co juz prowadzic z toba konwersacji jest wiele ciekawszych tematów do komentowania i wole sie skupic na nich niz na tobie, jakos mnie nie krecisz wiec dam se juz z toba spokoj |
|
|
|
|
 |
yawasaka

|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 21:35
|
|
|
| Bubel napisał/a: |
Pozatym w sumie nie ma co juz prowadzic z toba konwersacji jest wiele ciekawszych tematów do komentowania i wole sie skupic na nich niz na tobie, jakos mnie nie krecisz wiec dam se juz z toba spokoj |
Ciesze sie ze WRESZCIE do tego doszedles. Naprawde dlugo ci to zajelo. Mnie tez w zasadzie nie interesowal temat twoich wypowiedzi. To bylo bardziej jak walka z wszechogarniajaca glupota. Ale brawo, sa juz jakies postepy. Glupoty wyplewic od razu sie nie da. W twoim przypadku mozliwe ze wogole. |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 11:47
|
|
|
| No widzisz ja pierwszy do tego doszedlem a niestety ty nie bo nadal w twoich wypowiedziach sa podteksty do mnie ale nie bede sie tym przejmowac bo jak sam powiedzialem ze glupoty wyplewic sie nie da |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 12:01
|
|
|
Wracamy do tematu |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 14:59
|
|
|
| dokladnie wracamy do tematu czyli pieniadze ? hmmm jak widac kgn teraz ciezko przedzie i widac to golym okiem , jestem ciekaw jak bedzie sprawa wygladac z comiesieczna premia zaniedlugo i z podwyzkami , o ile mi wiadomo to ma byc spotkanie w tej sprawie i chyban ie bedzie zbyt wesolo dla nas |
|
|
|
|
 |
|
|
Czytywiesz

Dział: Machining
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 10:06
|
|
|
| Bubel napisał/a: | | Czytywiesz napisał/a: | | mozna rozne palcowki polenic ale | Polenic ?? hhmmm nigdy nie słyszałem takiego słowa ale oczywiście gratuluje znajomości języka polskiego |
Bubel tylko, ze moj blad wynika z szybkiego pisania na klawiaturze a twoj z braku znajomosci podstaw ortografii... ponownie proponuje zaopatrzec sie w slownik... |
|
|
|
|
 |
ojciec kgn

.jpg)
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 18:52
|
|
|
| Panowie nie szukajcie u siebie takich rozwiązanych sznurówek, bo stąpamy po tej samej ulicy i to w niej są dziury prze które się męczymy, to te dziury trzeba załatać a na swoje sznurówki trzeba uważać, by się nie wywalić na prostej drodze. |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
|
|