PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Pieniadze ?? Godnosc ??
Autor Wiadomość
Bubel 

Miejsce pracy: NGK Ceramics
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 14:37   

Widze ze masz jakies marzenia o lizaniu ?? NIestety ja nie lubie chlopców , sory ale sie przeliczyłes ale w zakladzie jest ich wielu wiec moze tam znajdziesz swojego jedynego.

Moze i moj przelozony nie przepada za mna ale to tylko dlatego ze traktuje go jak kazdego goscia w tym zakladzie to ze ma inna koszulke nie rozni go od innych i wcale nie przejmuje sie co gada.

Za toba pewnie twoj przelozony by plakał bo kto by codziennie robil laske na dzien dobry ? Kto by biegał na kazde zawoładnie ? Fakt stracic takiego dupoliza byłoby dla niego bolesne

yawasaka 

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 17:32   

Bubel napisał/a:
Widze ze masz jakies marzenia o lizaniu ??

Mam rozne marzenia, nie czytasz w moich myslach. Wiec skad mozesz wiedziec?
A moze tobie takie mysli samobojcze chodza po glowie?

Cytat:
NIestety ja nie lubie chlopców , sory ale sie przeliczyłes ale w zakladzie jest ich wielu wiec moze tam znajdziesz swojego jedynego.

To ty sie przeliczyles. i to bardzo. ja jestem zonaty. nie trafiles.

Cytat:
Moze i moj przelozony nie przepada za mna ale to tylko dlatego ze traktuje go jak kazdego goscia w tym zakladzie to ze ma inna koszulke nie rozni go od innych i wcale nie przejmuje sie co gada.

Nie rozni go od innych jako czlowieka. Ale rozni go od innych to ze jest twoim przelozonym.
A moze powinienes jednak go posluchac. Moze prawde ci mowi o tym ze jestes miernym pracownikiem. No coz, prawda w oczy kole.

Cytat:
Za toba pewnie twoj przelozony by plakał bo kto by codziennie robil laske na dzien dobry ? Kto by biegał na kazde zawoładnie ? Fakt stracic takiego dupoliza byłoby dla niego bolesne

Trudno ocenic stopien wrazliwosci mojego przelozonego. Nie mnie oceniac czy by plakal. Moze i nie. Sadze jednak ze twoje odejscie spowodowaloby lawine smiechu na twojej brygadzie. Jestem pewien ze nie tylko przelozony odetchnalby z ulga. Wiekszosc twoich wspolpracownikow takze. Wspolczuje im ze musza na co dzien walczyc z twoimi chorymi kaprysami. Czasem wydaje mi sie ze cierpisz na menopauze. chyba czas na zmiany. Widze ze sie niesamowicie meczysz. Nie tylko siebie. Takze i mnie.

Bubel 

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 18:52   

mecze cie ? co brakuje ci juz słów ? juz nie wiesz co masz pisac ? , a jesli chodzi o moja linie to powiem ci ze ze wszystkimi ludzmi z mojej lini trzymam sie dobrze i mam z nimi dobre relacje , Lawine smiechu pewnie wywolujesz ty jak wychodzisz z przelozonym z kibla

[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 20:17 ]
Pozatym w sumie nie ma co juz prowadzic z toba konwersacji jest wiele ciekawszych tematów do komentowania i wole sie skupic na nich niz na tobie, jakos mnie nie krecisz wiec dam se juz z toba spokoj

yawasaka 

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 21:35   

Bubel napisał/a:

Pozatym w sumie nie ma co juz prowadzic z toba konwersacji jest wiele ciekawszych tematów do komentowania i wole sie skupic na nich niz na tobie, jakos mnie nie krecisz wiec dam se juz z toba spokoj

Ciesze sie ze WRESZCIE do tego doszedles. Naprawde dlugo ci to zajelo. Mnie tez w zasadzie nie interesowal temat twoich wypowiedzi. To bylo bardziej jak walka z wszechogarniajaca glupota. Ale brawo, sa juz jakies postepy. Glupoty wyplewic od razu sie nie da. W twoim przypadku mozliwe ze wogole.

Bubel 

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 11:47   

No widzisz ja pierwszy do tego doszedlem a niestety ty nie bo nadal w twoich wypowiedziach sa podteksty do mnie ale nie bede sie tym przejmowac bo jak sam powiedzialem ze glupoty wyplewic sie nie da

shv1 

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 12:01   

Wracamy do tematu :idea:

Bubel 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 14:59   

dokladnie wracamy do tematu czyli pieniadze ? hmmm jak widac kgn teraz ciezko przedzie i widac to golym okiem , jestem ciekaw jak bedzie sprawa wygladac z comiesieczna premia zaniedlugo i z podwyzkami , o ile mi wiadomo to ma byc spotkanie w tej sprawie i chyban ie bedzie zbyt wesolo dla nas

Czytywiesz 

Dział: Machining
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 10:06   

Bubel napisał/a:
Czytywiesz napisał/a:
mozna rozne palcowki polenic ale
Polenic ?? hhmmm nigdy nie słyszałem takiego słowa ale oczywiście gratuluje znajomości języka polskiego

Bubel tylko, ze moj blad wynika z szybkiego pisania na klawiaturze a twoj z braku znajomosci podstaw ortografii... ponownie proponuje zaopatrzec sie w slownik...

ojciec kgn 

Wysłany: Pią Paź 24, 2008 18:52   

Panowie nie szukajcie u siebie takich rozwiązanych sznurówek, bo stąpamy po tej samej ulicy i to w niej są dziury prze które się męczymy, to te dziury trzeba załatać a na swoje sznurówki trzeba uważać, by się nie wywalić na prostej drodze.

Odpowiedz do tematu