gremlas
Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 19:46 Praca
Witam panowie
Mam pytanie, czy w Oplu przyjmuja nowych pracowników?
Robiłem juz w silsie wiec wiem jak praca wyglada, no ale zarobki.....
Panowie druga sprawa czy kasa jest w granicach 2800brutto? (1,9tys na reke)
Wiem ze byly podwyzki w tamtym roku, slyszalem tez plotki ze GM ma startowac z uzo wyzszej stawki od nowego roku ale w to jakos wierzyc mi sie niechce.
Patrzeć jak robią a robić to dwie różne rzeczy i nie wiem czy wiesz jak ta praca wygląda,
co do zarobków to na początku pod adecco 1800 brutto, te 2800 co wspominałeś to conajmniej po 4 latach charówki, także się chłopie zastanów i nie idź pracować na taśmie, chyba że nie masz wyboru.
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 10:57
riddick napisał/a:
Patrzeć jak robią a robić to dwie różne rzeczy i nie wiem czy wiesz jak ta praca wygląda,
co do zarobków to na początku pod adecco 1800 brutto, te 2800 co wspominałeś to conajmniej po 4 latach charówki, także się chłopie zastanów i nie idź pracować na taśmie, chyba że nie masz wyboru.
Kolega ma rację,nie pchaj sie do tego syfu,chyba,że bardzo ci na tym zależy...
_________________ GMMP-nie polecam...
gremlas
Dział: Montaz
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 14:03
a bezposrednio nie ma przyjec?
OgóR
Dział: SCG II
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 16:27
Nie było nigdy, nie ma i zapewne nie będzie powita Cię Adecco a jak dobrze nie będziesz lizał dupki to po roku stracisz robotę.