PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
rozmowy o podwyżkach
Autor Wiadomość
romeczek 

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 08:38   rozmowy o podwyżkach

czy ktos wie czy ruszyly juz jakies negocjacje placowe??juz nie moge sie doczekac tej znaczacej podwyzki ojca dyrektora romualda :lol:

czlonek zespolu 

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 09:08   

Coś ruszyło ,wczoraj czytałem w "Moplik'u" , z treści wynika ,że "dyrekcja przewiduje znaczne podwyżki" - co dla kogo jest "znaczne" zobaczymy. Kolejne spotkanie negocjacyjne (chyba) 11.09.07.

GORG 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 20:37   

Znaczne znaczy 6%................................................... żartowałem zobaczymy, jak tak mówią to załoga oczekuje minimum 20%........

romeczek 

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 22:41   

jestem za podwyzka kwotowa,mysle ze 1000zl na reke zadowoli kazdego,20% to okolo 500zl brutto a to jest wielkie G....o za to co my robimy i robilismy przez czas kiedy nie bylo podwyzek.Amen. ps.niech ktos przypomni ile let byly ZAMROZONE place(chyba 7)??

opel88 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 08:10   

Tysiaczek to bzdura powinni rozpoczac od 2000 to moze na 1000 by sie skonczylo :grin:

romeczek 

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 20:08   

mam nadzieje że te 250zł brutto to tylko plotka lub żart ze strony dyrekcji,jeśli to prawda że ze strony dyrekcji padła dziś taka propozycja to ja wysiadam :oops: oni sobie robią z nas jaja

skalpel 

Dział: GMMP
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 20:41   

romeczek napisał/a:
mam nadzieje że te 250zł brutto to tylko plotka lub żart ze strony dyrekcji,jeśli to prawda że ze strony dyrekcji padła dziś taka propozycja to ja wysiadam :oops: oni sobie robią z nas jaja

to nie żart to znacząca podwyzka :)

laotee

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 22:54   

Te 250 to prawda tylko że nasz Boss może zapomniał dodać że chodzi o euro no chyba że zaczną nas liczyć w RUBLCH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

OPLIK 

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 13:15   

Panowie,taaaaka kasa,podobno romek dostał cynk ze byli pracownicy juz wracają z emigracji zeby sie załapac na "znaczące podwyżki" :mrgreen: już brakuje biletów na samolot.Może pójdzie dopiero po rozumek do główki jak to wszystko stanie :twisted:

lg 

Dział: Body
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:23   

więc panowie czekamy na tą znaczną podwyzke ktorą romus obiecał bo te 250 zeta (brutto) to se moze wsadzic ..... a na waciki dla żony to jeszcze mam....

laotee

Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 12:47   

w piątek Adeccowcy dostawali paski z wypłatą a do nich doczepione karteczki o wymownej treści cytuje .... jeśli MASZ kogoś ZNAJOMEGO LUB kogoś W RODZINIE , KTO CHCIAłBY PRACOWAć W GMMP TO PROSIMY O składanie CV W FIRMIE ADECCO .podany nr. tel i adres mailowy... Młody adeccowiec pokazał nam to bo nikt w to nie wierzył . Związkowcy też już o tym wiedzą ciekawe czy wykorzystają to w negocjacjach a wczoraj na tablicy ogłoszeń w jednym ze śląskich miast przeczytałem ogłoszenie o treści ...jeśli chcesz pracować w dużej firmie na terenie Gliwickiej fabryki opla masz uprawnienia na wózki akumulatorowe i zdolności manualne to zadzwoń i podany nr. tel co wy na to ???? czar opla i naszych zarobków prysł już ludzie nie pchają się tu jak kiedyś

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 18:18   

To teraz będzie wesoło !!! Jak sie skończom nasi absolwęci to grozi nam import CHINOLI !!! Dyrekcja jest na tyle pazerna że będzie wolała skośnookich w kontenerach sprowadzić niż Nam dać 500 zł. No niestety pozostaje nam eksternistyczny kurs języka " cink ciank cionk "

laotee

Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 18:36   

ale to jeszcze nic ..ostatnio szukali na linii ludzi z wyższym wykształceniem ,,,,czyżby naszym inżynierom też się znudziła praca w GMMP ??????? :cry: :mrgreen:

mamona

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 21:14   

Wystarczy wejść na
www.gratka.pl - załącznik praca lub
www.etatuj.pl
Tam aż się roi od propozycji pracy, na dużo lepszych warunkach i za dużo lepsze wynagrodzenie.

lg 

Dział: Body
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 15:51   

Właśnie dziś miały się odbyć kolejne rozmowy etap2 czy ktoś juz coś wie na ten temat??

Odpowiedz do tematu