|
rozp**rdol na zmianie "c" assembling |
| Autor |
Wiadomość |
mroczek

.jpg)
Dział: NGK
Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 22:45
|
|
|
| SASHA napisał/a: | | nie dziwi mnie więc zachowanie ludzi sama była swiadkiem jak eliminuje się takie osoby które zbyt często się odzywają nawet gdy mają racje ida do usunięcia w pierwszej kolejnosci na inny dział |
też byłem świadkiem takiego zachwoania i wcale mnie to nie dziwi... nie wiem co jeszcze mnie może w tej firmie zdziwić ...
| ojciec kgn napisał/a: | | Może faktycznie lepiej będzie być rozsądnym i milczeć? |
hmm czy ja wiem czy milczeć... przecież pracujemy tu razem, spędzamy sporą część czasu w pracy więc chyba mamy prawo do wyrażania swojej opinii...i stwarzania przyjaznego dla siebie otoczenia... bo nie od dzis wiadomo że dobrze pracujący smerf to usmiechniety smefr każemu przyda się trochę konstruktywnej krytyki, pytanie czy każdy z nas potrafi jej wysłuchać i wyciągnąć z niej wnioski? pod tym względem z "współpracy" niewielu z nas powinno dostać OS...
| ojciec kgn napisał/a: | | ciągle mam problemy z moim "niewyparzonym pyskiem |
wiem że w takich firmach należy sie dostosować do panujących warunków... jednak niech powiedzą nam to otwarcie że to oni tu rozdawają karty i jeżeli nie pasują nam warunki gry to możemy się z niej wycofać... ja tego od kompetentnej osoby nie usłyszałem więc chyba mamy prawo wyrażać swoją opinię na dane tematy ... |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu... |
|
|
|
|
 |
|
|
ojciec kgn

.jpg)
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 09:18
|
|
|
| Prawo mamy ale ktoś ma tu immunitet i jego prawo i zasady nie obowiązują. |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
SASHA

|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 16:56
|
|
|
każemu przyda się trochę konstruktywnej krytyki, pytanie czy każdy z nas potrafi jej wysłuchać i wyciągnąć z niej wnioski? pod tym względem z "współpracy" niewielu z nas powinno dostać OS...
tak, ale oby ta krytyka była konstruktywna.powinnam mieć przecież prawo nie zgodzić się ze swoim przelożonym i mieć własne zdanie ze wszystkim można dojść do kompromisu na tym to powinno polegać.a w praktyce to wygląda niestety tak że jeśli masz inny pomysł na zrobienie tego czy tamtego to stajesz się niewygodny. |
_________________ sasha |
|
|
|
|
 |
ojciec kgn

.jpg)
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 20:07
|
|
|
No niestety talk jest bardzo często |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
Szczebel

|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 13:04
|
|
|
ale byłoby cudnie gdyby to co pisze sahsa nie było problemem
kiedy wszyscy potrfiliby się dogadać ze sobą
nied było żadnych barier i każdy byłby dla siebie miły
o kurde co ja pisze? |
_________________ Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonywana. |
|
|
|
|
 |
SASHA

|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 17:28
|
|
|
tak było by wspaniale hahaha niestety świat nie jest tak pięknie skonstruowany a już na pewno nie nasza kochana fabryka gdzie spotykają się różne charaktery i charakterki.są ludzie którzy odrazu nastawiają się na ""nie "" czyli tzw marudy które co by się nie stało i i tak są zawsze przeciw.nie znosze takich ludzi ciągle narzekają , nie możemy wymagać niemożliwego ale zawsze warto podyskutować, porozmawiać mi np. jak sobie tutaj popłacze na tym forum to od razu mi lepiej bo w pracy ani w domu tego nie robię tutaj daje ujście moim negatywnym uczuciom.
może i czytaja to nasi przełożeni jako zakąska do porannej kawki mam to w nosie ale i tu się da znaleźć pewien pozytyw że może ktos tam ruszy głową i wyciągnie wnioski które może będą korzystne dla nas. |
_________________ sasha |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
Dział: NGK
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 23:17
|
|
|
od czasu gdy to forum zostalo wskrzeszone to mimo tego wszytkiego co tu sie pisze niektorzy zmienili podejscie do pracy i swoich wspolpracownikow- ten kubel zimnej wody byl potrzebny ...szkoda tylko ze jest nas tu tak malo bo wtedy rozmowa mogla by byc jeszcze ciekawsza
| Szczebel napisał/a: | ale byłoby cudnie gdyby to co pisze sahsa nie było problemem
kiedy wszyscy potrfiliby się dogadać ze sobą
nied było żadnych barier i każdy byłby dla siebie miły |
utopia:D jesteśmy rozni, w roznym wieku wiec to raczej nie mozliwe do zrealizowania- jedyne co nam pozostaje to stac sie jakos dogadac, co wiem po sobie nie zawsze jest proste bo kazdy z nas ma racje
jutro zebranie, na ktorym z deklaracji wspolpracownikow bedzie zadziwiajaca wysoka frekwencja ;pp |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu... |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|