No i przyszedł czas,że trzeba będzie wybrac albo w jedną albo w drugą stronę bo nie będzie juz nikt chciał zapier....c za te pieniądze i albo dadzą nam te 600-700zł netto do stawki albo będą sobie sami pakowac detale.
witam piszesz 600- 700 na reke hmmm ciezko bedzie oczywiscie nie mial bym nic przeciw temu ale tak 500 zeta na reke bym byl tez zadowolony i mysle ze to jest realna kasa.
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 08:51
Anzelmo napisał/a:
witam piszesz 600- 700 na reke hmmm ciezko bedzie oczywiscie nie mial bym nic przeciw temu ale tak 500 zeta na reke bym byl tez zadowolony i mysle ze to jest realna kasa.
Masz rację tyle myślę większość byłaby zadowolona (ALE DO STAWKI BAZOWEJ) a nie w śmiesznych bonusach
popieram, 500zł na rękę do stawki zasadniczej i dziękuję - nie strajkuję - to mnie satysfakcjonuję (zresztą nie tylko mnie). Pozatym jeśli by to było koło stawki bazowej to nie było by z tej kwoty odliczanej premii itp itd
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 16:15
Myślę,że 750 brutto to wszystko na co można liczyć.Nie wierze,że uda sie wynegocjować początkową kwotę 1000 zł brutto.Aco do bonusa za miesiąC bez L-4,to uważam to troche zły pomysł,bo wtedy ludzie dla tego,żeby nie stracić kasy będą chodzić poprzeziębiani do pracy,i będą zarażać na lewo i prawo,wolę porządną podwyżkę bez bonusów za przepracowany miesiąc bez chorobowego..