|
Sikanie na czas !!!! |
| Autor |
Wiadomość |
indor

|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 11:03
|
|
|
| Tl to nie jest podmieniacz do kibla ale jest to osoba która miedzy innymi od tego jest ,i niema prawa mierzyc czasu w wczesniejszym poscie jest napisane ze ma trafic ta informacja do mediów i napewno trafi uwierzcie w to !! Zaduzo juz tego jest AUSCHWIZ 2 !!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
wampirzek

|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 14:29
|
|
|
| indor napisał/a: | | Tl to nie jest podmieniacz do kibla ale jest to osoba która miedzy innymi od tego jest ,i niema prawa mierzyc czasu w wczesniejszym poscie jest napisane ze ma trafic ta informacja do mediów i napewno trafi uwierzcie w to !! Zaduzo juz tego jest AUSCHWIZ 2 !!!!!! |
wiecie co
fejnie sie gada tylko jezeli TL ma do obskoczenia 2 lub wiecej zespolow czasem cale grupe bo obsada cienka to wcale sie nie dziwie ze wszyscy popadamy w skrajnosci
jestesmy zli ze TL za nas nie stanie na linii, on jest zly ze zara mu sie oberwie za niezrobienie kilku innych rzeczy a i ja jestem zly bo coniektorzy potrafia wyskoczyc do kibelka na 2 takty a taki inny skubaniec co zawsze najwiecej narzeka lezie na 1/2h i to co tercje wiec wcale sie nie dziwie ze mozna byc wnerwionym i wymyslac pomiary itp
[ Dodano: Czw Lut 08, 2007 2:36 pm ]
a jezeli jest wam zle na lakierni to zapraszam na GA, pomiary czasu juz byly a teraz jest czas na nauke na pamięć wizji misji, i innych bzdetow ktore membrom i nietylko do dobrej i wydajnej pracy sa niezbednie potrzebne
qr....wa tylko dlaczego w takim ajzenach, bochum czy innej fabryce gdzie robi sie 1/2mln aut rocznie w dupie maja wizje misje priorytety itd
cos mi sie wydaje ze nasze szefy jak politycy nasi duperelami sie zajmuja zamiast konkretow to tylko szukaja pretekstu zeby kogos uwalic z szacunkiem na premi itp |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 19:50
|
|
|
| wampirzek napisał/a: |
qr....wa tylko dlaczego w takim ajzenach, bochum czy innej fabryce gdzie robi sie 1/2mln aut rocznie w dupie maja wizje misje priorytety itd
|
bo u nas samochód to produkt uboczny |
|
|
|
|
 |
bombelek

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 13:37
|
|
|
| Jeżeli taki rzeczy się dzieją to czemu tego nie zgłosicie w HR- ach? |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 08:49
|
|
|
| kitka napisał/a: | | Jeżeli taki rzeczy się dzieją to czemu tego nie zgłosicie w HR- ach? |
a czy HRy maja pojecie o sprawach produkcyjnych ?
a czy HRy kiedys komus pomogly ?
przepraszam nie mam nic do dziewczyn w biurze ale skoro tam sobie siedza, to niech tak jest dalej,
czesto nawet nie wiedza za jakie obszary odpowiadaja nie mowiac juz o tym ze ludziska z linni to ich nawet nie znaja i niepotrafiliby przyklejic twarzy do nazwiska
a ty jeszcze chcesz zeby im przeszkadzac w przerwach pomiedzy kawa a ciachem |
|
|
|
|
 |
kpt.saper

Dział: lakiernia
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 17:38
|
|
|
| pomiary czasu wyjścia za potrzebą to jeszcze bym przebolał ale jak ktoś wali hasło że jak ktoś musi chodzić do wc co 2 godziny to ma przynieść zaświadczenie od urologa to mnie szlag trafia a już nie pomnę o tym że gdy dzwonisz o podmiankę do toalety i po godzinie dzwonienia wreszcie pojawia się TL mówisz jaki masz problem to co słyszysz - wytrzymaj jeszcze 10 min. bo on ma coś jeszcze do załatwienia albo że za chwilą przerwa musisz wytrzymać to mam ochotę zabijać a takie sytuacje są nagminne a nie ma na to prawa nie wiem jak na innych dekach ale na kabinach to codzienność |
_________________ plan planem a i tak będzie jak my chcemy |
|
|
|
|
 |
Jetan

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 17:30
|
|
|
kolega wyzej ma racje. czekamy tylko na nowe pomysly i wymysly jak usprawnic prace, szczegolnie na BC |
|
|
|
|
 |
|
|
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 10:23
|
|
|
| Lejcie do karosów,tylko żebyście się w takcie wyrobili.Niezły smrodzik będzie gdy wózki przejadą przez piec, wtedy to może co niektórym da do myślenia. |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 19:07
|
|
|
Bez urazy ale jak ktoś musi iść lać co dwie godziny to uważasz to za normalny objaw ?
bo ja tak ale tylko po piwie |
_________________ Pozdrowionka Piast Gliwice
 |
|
|
|
|
 |
|
|