PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Sponsorowana intergracja od TL-a zwyż
Autor Wiadomość
radian 

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 07:41   Sponsorowana intergracja od TL-a zwyż

Jak już wiadomo odbywaja sie intergracje sponsorowane przez Zibiego dla TL-rów zwyż czyli dla całej smietanki biurowej którzy tylko wychodza z biura jak się audid zbliża.
Podobno robimy w jednej firmie a jesteśmy traktowani zupełnie na innej płaszczyźnie.
Mnie akurat bardzo to boli że pan siedziący na wysokim stółku w SCG widzi tylko prace i poświecenie pracowników "umysłowych" i myśli tylko o nich niedostrzega pracowników na codzień pracująch na hali. Może jestem w błedzie ale to ci mali pracownicy zwani membrami pracuja w wiekszym stopniu na SCG.

e-burek 

Dział: były silsowiec
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 08:51   

nie wiem dlaczego Cię to tak dziwi ? przecież tak zawsze było.. jest.. i będzie.. robol ma tylko robić a nie się bawić :wink:

radian 

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 09:51   

No właśnie i trzeba coś z tym zrobic . My membry chyba sie na to godzimy że tak jest. czy n ikogo to niedenerwuje. Siedzą w tych gazdówkach i leja bata z nas

mucha 

Wysłany: Pią Mar 30, 2007 22:26   

radian co Ty chcesz z tym zrobic :mrgreen: nie warto. Wiesz co sie dzieje jak ktoregos na takiej integracji nie ma bo naprawde nie moze przyjsc, suchej nitki na nim nie zostawia. Obgadaja kazdego kto nie przyjdzie. Nie lepiej kupic sobie pare piw i pizze i wypic z prawdziwymi kumplami. A poza tym tak ich cenią ze az 20 zeta na łebka dają :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

radian 

Wysłany: Sob Mar 31, 2007 06:05   

Mucha chyba masz racje po robocie jeszcze oglądać te krzywe gęby to byłoby juz nie do zniesienia. I niech se wsadzą głęboko i szeroko te ich intergracje.

ICE MAN 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 18:02   

a co żal Ci .... :roll:

łysy_olo 

Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 19:27   

radian napisał/a:
po robocie jeszcze oglądać te krzywe gęby to byłoby juz nie do zniesienia.

Tu się z tobą zgodzę, poza tym po co się integrować jak następnego dnia i tak kogoś usadzą.

damianello 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 18:28   

A co jestesmy gorszymi ludzmi czy co bo niewiem.A na tym forum to chyba same cioty tylko pisza kazdemu wszystko pasuje a traktuja nas jak psy.

łysy_olo 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 19:11   

damianello napisał/a:
A co jestesmy gorszymi ludzmi czy co bo niewiem.A na tym forum to chyba same cioty tylko pisza kazdemu wszystko pasuje a traktuja nas jak psy.

Jeśli chcesz to się integruj z tymi dupowłazami, bo ja nie skorzystam.
Osobiście to mogę się zintegrować ze znajomymi w jakimś barze a nie z naszym biórem.
Sami wazeliniarze,dupolizy, podpierdalacze itp, itd, więc z kim ty się chcesz integrować pytam się ciebie. Bo tu się z nimi zintegrujesz, a następnego dnia wręczą ci papiera jakby nikdy nic sie nie stało.
Zbierz kolesi z twojego teamu, i idźcie sobie do knajpy na browarka czy dwa i po sprawie ( tak jak to robi zmiana B).

damianello 

Wysłany: Czw Cze 07, 2007 18:27   

NO ok olo ale czy my jestesmy w przedszkolu zeby sie tak obrazac,wiem ze sils to nic powarznego ale niekompromituj ludzi co tam pracuja ,ja sie nieobrazam wyroslem z tego widac ty nie.Jak bysmy byli na integracji to wtedy moglibysmy z nimi o tym pogadac a tak w pracy niema okazji zabardzo.A obrazac to mezemy sie i nic nam to nieda.A jesli chodzi o papiery to robią wszystko zeby ludzi zatrzymac a nie zwalniac.

GORG 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 21:13   

łysy_olo napisał/a:
Osobiście to mogę się zintegrować ze znajomymi w jakimś barze a nie z naszym biórem.
koleś pisze się Biuro co?????????????

brudnawoda 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 23:34   

"GORG

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 1108
Forum: Związki zawodowe Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 9:04 am Temat: i to się nazywa mieć jaja.
Tylko że nielegalny i niewiadomo jak to może się skończyć "

Niech pisze jak chce, wiadomo, że pracując w SCG nie skończył polonistyki........
Każdy z nas popełnia błędy- pisze się nie wiadomo.......

e-burek 

Dział: były silsowiec
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 07:38   

brudnawoda napisał/a:

Niech pisze jak chce, wiadomo, że pracując w SCG nie skończył polonistyki........

żałośni jesteście i te wasze uprzedzenia oplowców do silsowców i na odwrót....robicie w tym samym syfie jak niewolnicy jedni i drudzy....

brudnawoda 

Wysłany: Sob Cze 09, 2007 09:49   

Chłopie, chodzi o to, że idziesz do takiej pracy zazwyczaj po szkole technicznej a nie humanistycznej..........Nie wiem o jakich uprzedzeniach piszesz, następnym razem spróbuj zrozumieć intencje.....

łysy_olo 

Wysłany: Pon Cze 11, 2007 22:39   

damianello napisał/a:
NO ok olo ale czy my jestesmy w przedszkolu zeby sie tak obrazac

Przecież ja się nie obrażam, po prostu nie zależy mi na takim integrowaniu się.

Odpowiedz do tematu