|
Sposób zachowania SM |
| Autor |
Wiadomość |
astalav

|
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 15:21
|
|
|
| Red to całkiem inna bajka bo tam jest Slawek:) |
|
|
|
|
 |
|
|
szaturn [Usunięty]

|
Wysłany: Nie Gru 18, 2005 19:32
|
|
|
| lajknik przenie? się na green to sie dowiesz |
|
|
|
|
 |
Fearmark

|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 16:03 Karygodne
|
|
|
| Skoro nie wierzysz ze jest tak zle to spoko. Na Blue jest fajny SM i wszyscy wiedzia jakie on ma podejscie do pracy. Ale Dariusz P. to psychol. Bylem swiadkiem jak przyszedl na moja stacje i zacz?ł kopac po regałach i koszach na smieci. Wrzeszczal i ponizal naszego TL. Bylo to zenujace i chyba nie odpowiednie traktowanie czlowieka w obliczu wszechobecnego szacunku dla drugiego czlowieka. Ucze sie troche o tym na studiach i mowie wam to jest chore a bedzie jeszcze gorzej bo on dopoiero rosnie w sile. |
|
|
|
|
 |
misiaczek

|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 21:39
|
|
|
Fearmark ma całkowitą rację!!! SM zmiany green jest bardzo znerwicowany, krzykliwy i agresywny!!! Owszem ma często rację, ale nie tędy droga!!! Przecież TM to też człowiek, też dajemy z siebie ile się da! I nie damy pluć sobie w twarz innym tylko dlatego że są na wyższym stanowisku od nas!!! Jak ma coś to niech zachowuje się jak człowiek na poziomie, ale narazie to mu do tego jeszcze brakuje!!! Nie tak zachowuje się przełożony!!!! Powinien się wstydzić |
|
|
|
|
 |
butcher

Dział: Montaz
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 00:33
|
|
|
jestem z blue ostatnio przyszedl Pan D.P do mnie na stacje i zaczoŁ przstawiac mi narzędzia. nie wiedząc kim byŁ ten czŁowiek powiedzialem " czŁowieku szanuj sie i nie przestawiaj mi tych narzedzi" z tego co slyszalem o nim i tu czytam moosialem trafic na jego dobry dzien bo sie nawet slowem nie odezwal |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 12:20
|
|
|
| butcher napisał/a: | | przyszedl Pan D.P do mnie na stacje i zaczoŁ przstawiac mi narzędzia. |
Jest wiele takich przypadków, kiedy przychodzi jakiś cwaniak co gó..o zna się na robocie i zaczyna „mieszać” i zmieniać coś co jest dobre. Nie wytłumaczysz jełopowi, bo przecież jesteś tylko TM czy TL, a on jest „szefem”. |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
makaron

Dział: GA
|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 13:12
|
|
|
ci ktorzy znaja sm green wiedza ze jest jedna racja - jego racja !!! gl- e przed nim sraja ( no moze jeden nie i za to go szanuje- szkoda ze zabrali go z mojej grupy).
kiedys pan P powiedzał :
" panowie czy nie monza tak "cyk" i zeby to jechało"
hahaha tak "cyk"
- fachowe podejscie do problemu trafne wskazanie przyczyny awarji i wdrązenie srodków zaradczych... |
|
|
|
|
 |
|
|
blekota

|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 09:41 Władza SM
|
|
|
| Jeżeli SM wylosuje (kupuje) samochód służbowy z fabryki, to czy przysługuje mu przed odbiorem auta wymiana filtrów i malowanie odprysków na naprawach. Jeżeli tak, to dlaczego tylko SM. Nikt mu za to nic nie zrobił, a TM wyleci za parę używanych rękawic, które wynosi z fabryki. |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 20:26
|
|
|
Blekota ale SM też ostatnio wyleciał z Gl z montażu za kradzierz banda za to co on zrobił dyrekcja powinna się zastanowic nad tym co z tym zrobic jak już SM kradnie to jest coś nie tak. Co wy na to
[ Dodano: Wto Cze 27, 2006 9:26 pm ]
Blekota ale SM też ostatnio wyleciał z Gl z montażu za kradzierz banda za to co on zrobił dyrekcja powinna się zastanowic nad tym co z tym zrobic jak już SM kradnie to jest coś nie tak. Co wy na to |
|
|
|
|
 |
deko

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 11:27
|
|
|
| SM z blue juz wylecial za tuning auta z loterii, tylko ciekawe kogo jeszcze za soba ''pociagnie'' |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 15:48
|
|
|
I tu się mylisz.Nie wyleciał tylko zwolnił się na własną prośbę |
|
|
|
|
 |
bj2

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 16:13
|
|
|
| Zwolnił sie tylko dlatego zeby miał czyste papiery. Tak jest zawsze ida na reke |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 08:43
|
|
|
| bj2 napisał/a: | | Zwolnił sie tylko dlatego zeby miał czyste papiery. Tak jest zawsze ida na reke |
Szczególnie SM i GL idą na ręke. |
|
|
|
|
 |
bj2

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 09:21
|
|
|
| rybak a co może tak niejest może zaprzeczysz |
|
|
|
|
 |
|
|
rybak

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 19:33
|
|
|
| bj2 napisał/a: | | rybak a co może tak niejest może zaprzeczysz |
O co Ci chodzi?????
Przecież to ja napisałem że nasza firma przy zwolnieniach za kradzież GL i SM nie zwalnia tylko każe im się samemu zwolnic.
A najchętniej to by chcieli puścić mu to płazem.Najwyżej przenieść na inny wydział albo inną zmianę.
Przecież to tylko member jest najgorszy......................... |
|
|
|
|
 |
|
|