|
Sposób zachowania SM |
| Autor |
Wiadomość |
bj2

|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 08:22
|
|
|
| zawsze i wszedzie member po dupie dostawac bedzie:P |
|
|
|
|
 |
|
|
OPLIK

|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 07:30
|
|
|
| Chciałbym poinformowac ze ,nasz były juz SM,znalazł prace w firmie koperującej z GMMP (kirchoff) i traf chciał ze też na kierowniczym stanowisku,nie ma to jak miec dobrych kolegów którzy pomogą , załatwią , zatrudnią |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 14:20
|
|
|
Przecież właśnie po to nie został zwolniony dyscyplinarnie.
A powinien. |
|
|
|
|
 |
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 12:10 kretyn jestes
|
|
|
| astalav napisał/a: | Jakie trzymanie strony TM?...jaka psychoza?..te narzekania robi? się już powoli żałosne...gdzie wy ludzie pracujecie? ...co? mi się wydaje że za krótko jeste?cie w firmie i za mały staż macie ogólnie...najchętniej to by wszyscy lecieli w kulki i nic nie robili..ale podwyżke to by chcieli co miesi?c...paranoja...przecież jak się nie podoba zawsze mozna zmienić firme i pracować za powiedzmy 700 zł na ręke i wcale mniej nie pracuj?c...wiecej szacunku do pracy |
kretyn jestes za 700 juz ciezko sie zatrudnić a wmwmiane ludziom ze za bramą czekają tysiące juz mineło ... pracy jest coraz wiecej a do takich fabryk jak ta wpada sie na chwile (2/3 lata) i znika w innej lepszej i bardziej normalnej pracy! oczywiscie mowa tu o membrach bo TL iGL zostaja dłuzej.zobaczycie po wakacjach zniknie duuuza czesc załogi i naprawde nie bedzie komu pracować a jak jeszcze taki psychol pudełko powkórwia reszte to w gmmp zatrudnia sie tylko najgorsi żule i utrzymac w takim towarzystwie dyscypline to dopiero bedzie sztuka.... |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 22:13
|
|
|
| gorbi masz rację po wakacjach może być tak ze na każdym z wydziałów będzie brakować nie po kilka a po kilkanaście osób i to może nawet na zmianę. a tak w sumie to dziwię się tym młodym że jeszcze tu siędzą a nie spakowali waliz i dali chodu na zachód. |
|
|
|
|
 |
gorbi

|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 22:23 a ja juz o tym pisałem ....
|
|
|
| OPLIK napisał/a: | | Chciałbym poinformowac ze ,nasz były juz SM,znalazł prace w firmie koperującej z GMMP (kirchoff) i traf chciał ze też na kierowniczym stanowisku,nie ma to jak miec dobrych kolegów którzy pomogą , załatwią , zatrudnią |
a ja juz o tym pisałem .... kilka postów tamu |
|
|
|
|
 |
Jetan

|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 23:06
|
|
|
| a tak przy okazji zapytam ludzi z sealer decka - znalezliscie gdzies lepsza prace, ze uciekacie z sekcji? |
|
|
|
|
 |
|
|
stefan34

|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 23:11
|
|
|
| A co do SM nie było żadnej informacji jak by się nic nie stało. A ty parę rękawiczek będziesz miał przy sobie i pa pa. Coś tu qrwa nie gra |
|
|
|
|
 |
gorbi

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 08:16 jest wiele pracy
|
|
|
| Jetan napisał/a: | | a tak przy okazji zapytam ludzi z sealer decka - znalezliscie gdzies lepsza prace, ze uciekacie z sekcji? |
jest wiele lepszych prac niz praca na sealer decku ....
syf i zagrozenie rakiem .... poczytajcie sobie skład chemiczny sealera... |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 18:33
|
|
|
| Jetan napisał/a: | | a tak przy okazji zapytam ludzi z sealer decka - znalezliscie gdzies lepsza prace, ze uciekacie z sekcji? |
pewnie w Irlandii jak Siwy. i tak trzymać. po co tu siedzieć jak można sobie poprawić warunki życia. |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 20:30
|
|
|
| stefan34 napisał/a: | | A co do SM nie było żadnej informacji jak by się nic nie stało. A ty parę rękawiczek będziesz miał przy sobie i pa pa. Coś tu qrwa nie gra |
Na ostatnim okrągłym stole padło pytanie o naszego SM i odpowiedź wróciła taka że po prostu złożył wypowiedzenie i się zwolnił i nie było nic takiego by o tym oficjalnie powiadamiać.
Brak słów ....................... |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 17:48
|
|
|
| rybak napisał/a: | | stefan34 napisał/a: | | A co do SM nie było żadnej informacji jak by się nic nie stało. A ty parę rękawiczek będziesz miał przy sobie i pa pa. Coś tu qrwa nie gra |
Na ostatnim okrągłym stole padło pytanie o naszego SM i odpowiedź wróciła taka że po prostu złożył wypowiedzenie i się zwolnił i nie było nic takiego by o tym oficjalnie powiadamiać.
Brak słów ....................... |
bo tylko maluczcy lecą na morde za byle pierdołe. SM jak święta krowa, nic mu nie można zrobić. poza tym jakby to wyglądało dyscyplinara dla kierownika toż to przeciez był wybraniec bogów a przeciez oni się nie myla w swych wyborach |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 15:59
|
|
|
Za to powinien być chyba prokurator, tak jak Pudełko nim membrów straszy za byle defekt.
P.S. Prawda to że Pudełko na lakiernię idzie? |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
gorbi

|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 16:19 prawda
|
|
|
a tak jest to prawdą pudełko idzie na lakiernie!!!!
no to chłopaki maja przesrane ....
bo jak sie dogadaja dwóch SM i szef lakierni to lakiernia stanie sie najciekawszym działem....
teraz nawet w płonącej lakierni i na minach bedą auta jechały!
jak sie ciesze ze mnie tam juz niema! |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel