|
TL czy zwykły NIEROBOL !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Tondkas

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 00:38 TL czy zwykły NIEROBOL !!!
|
|
|
Na zmianie Zielonej jest TL który pracuje na PreTrim2 zwany NIEROBOLEM i KONFIDENTEM !! Jest to człek który nie splamia się robot?, a ludzie którzy pod nim pracuj? s? u kresu wytrzymało?ci mało to ze linia zapierdala na maxa to jeszcze materiału sobie trza dołożyć bo Karpik albo go nie ma albo nie poda Ci nic bo on jest TL. Nie wiem jak Marcinek dobiera sobie personel do współpracya ale ja bym go?cia wywalił na zbity PYSK !! To skandal że na tej zmianie tak się dzieje i co najważniejsze nie można nic z tym zrobić Szefie ? My?lę że rekrutacja na TL powinna być ostrzejsza bo s? wybierane osoby NIEODPOWIEDNIE.
Kumple wypowiedzcie się na temat innych zmian lu tej konkretnej. Pozdro Ładna I PIEKNA.
___
Prosze nie używać bez powodu pogrubienia textu, kolorów itd.
Dzieki.
Administrator |
_________________ Urocza i piękna |
|
|
|
|
 |
|
|
OPLIK

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 04:34
|
|
|
| Może s? to przyzwyczajenia pozostałe po starym GL, tego co wiem macie nowego GL,mysle ze jest dosc kumaty do rozwi?zywania problemów,skocz do niego,mysle że razem poradzicie wiecej. |
|
|
|
|
 |
Blecota

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 11:42
|
|
|
wal jak w dym do noweg GL z tego co wiem go?ciu wie co i jak szie działo na tej zmianie i kto był"blogoslawiony" najgorzej jest jak sie nic nie mówi.
NA red zalatwial takie sprawy TL u niego nie "wyglupiali sie" ale musial wiedzxiec co i jak |
|
|
|
|
 |
Tondkas

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 14:33
|
|
|
| tak tylko czy nie bedzie sie to nazywac KAPOWANIEM !! |
|
|
|
|
 |
JS

|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 21:52
|
|
|
Nie wiem o co chodzi owemu kolesiowi który jest opisywany w tym tekscie, ale Bardzo go proszę o to by się odemnie odczepił bo ja nie pisze takich rzeczy jesli mi coś nie pasuje mówie to w OCZY - Żądam Przeprosin !!!
JacekS |
|
|
|
|
 |
kowalski

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 01:21
|
|
|
panowie tylko spokojnie... pozatym nieładnie obgadywać kolegów' za plecami' |
|
|
|
|
 |
Tondkas

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 17:33
|
|
|
| JS nie martw sie tym Kretonem on i tak nie wie kto to pisze i sie nie dowie a Pan Kowalski informuje Cie iz nikt nikogo nie obmawia za plecami tylko stwierdza fakty. |
|
|
|
|
 |
|
|
vikii

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 23:25
|
|
|
| słuchajcie ,niewiem skąd macie wiadomości na temat tego Karpika ale rozmawiałam dzisiaj z dwoma chłopaczkami co z nim pracują i nie narzekają. Więc co jest grane??? |
|
|
|
|
 |
krystyna

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 23:39 karpik
|
|
|
macie nowego gl- pogadajcie z nim
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 11:40 pm ]
macie nowego gl- pogadajcie z nim
|
|
|
|
|
 |
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 20:15
|
|
|
JS, jacusiu S....!
czy aby ten post jest na temat?
bo czytam i nie kumam ..... bronisz karpika czy sie chwalisz jak z nim to załatwiasz?
a moze pomyliłes posty? wytłumacz mi to prosto w oczy .... na obiedzie na body |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
|
|