|
Wariacje "Taty"- debil czy idol |
| Autor |
Wiadomość |
hagenuk

Dział: body
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 22:45 Wariacje "Taty"- debil czy idol
|
|
|
Dziś tzn 31.08.2007 musiałem tu rozpocząć ten temat gdyż już naprawdę szlak mnie trafia na widok tego gościa. Nie wiem czy gość już nic innego nie ma po za tą pracą ale jego zachowanie wyraźnie na to wskazuje. Wykonanie planu to jest dla niego świętość nawet po trupach co dziś miało prawie miejsce. Tu krótki opis zdarzenia:
Na rozpoczęciu zmiany na jednej ze zgrzewarek było pęknięte ramię z którego woda lała się jak z fontanny, ale nie przeszkodziło to w produkcji. Member który tam robił (adecco) musiał się już nawet nawet przebrać bo był tak przemoczony, ale jazda dalej!!!
W końcu efekt taki że poraźił bo prąd i to solidnie, dzięki przemoczonym rękawicom i ubraniu. To dopiero zmusiło "tate" do postoju i naprawy awarii. PARANOJA!!!!
Powiadomiliśmy SIP ale nie wiem co z tego wyjdzie mam nadzieję że go choć trochę udupią.
Takich sytuacji jak ta mogę opisać kilka co najmniej, ale czekam na wasze opinie na ten temat. |
|
|
|
|
 |
|
|
Marv

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 23:02
|
|
|
Takich poganiaczy bydla jest wiecej.
Szkoda klawiatury zeby ich wymieniac.
A temu o dwoch imionach nic nie zrobia, za dobry jest w poganianiu |
|
|
|
|
 |
bombelek

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 23:10
|
|
|
| A co Ci SIP pomoże? Niestety ta firma żyje już tylko swoim życiem i powoli żadne przepisy tu nie obowiązują. Myślą, że są tacy mocni ale to niedługo się zmieni jak jakaś osoba poda ten zakład do sądu. Może wtedy nasze dyrektorstwo zacznie interesować się na poważnie tym co się dzieje na zakładzie. Opisz pozostałe przypadki, może to będzie impuls dla pozostałych aby opisywali swoje a potem napisze się do PIP-u aby zainteresowali się tymi postami i zrobili porządną kontrolę ( zainteresowani z ramienia dyrekcji chyba wiedzą o czym piszę ? ). !!! |
_________________ "Nadzieja matką głupich? Nie! Wręcz przeciwnie, nadzieja to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość." |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:20
|
|
|
| Jestem SIP-owcem na zmianie BLUE i nie zgadzam się z opiniami że SIP nic nie może. Na naszej zmianie też jest paru psychopatów i w miare skutecznie staramy się aby ochłoneli. GL-a o którym piszecie znam osobiście, kiedyś u niego robiłem. Pomijając fakt że sempił od ludzi papierosy i ogólnie jest zakręcony jak tampon w p.....e to ma zapędy wskazujące na uraz wśródczaszkowy tj. coś w rodzaju zespołu maniakalno-depresyjnego. He he. Aby tę sprawe ruszyć zadzwoncie do Arka Malatyńskiego , to nasz zakładowy SIP-owiec , gościu jest kumaty i rzeczowy. Nr tel do niego : 600 422 484. Opiszcie mu tę całą sytuacje. Jeżeli będzie jakaś możliwość aby usadzić owego ćwierć GL-a to Arek to zrobi. Wiem ze swojego doświadczenia że GL-a też sie da postawić do pionu tylko trzeba być zawziętym i konsekwętnym. Jak macie jakieś opisy realnych sytuacji naruszania praw pracowników lub łamania przepisów BHP to piszcie. POZDRO. ATARI!!! |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 14:16
|
|
|
Dla mnie sytuacja jaką opisał hagenuk , to ewidentne narażenie pracownika na wypadek co jak widać miało miejsce, dobrze że to tylko 24v a nie 400, a morze aż 24. Też miałem tę przyjemność pracować z TATĄ idługo by opoaiadać o jego wyczynach, i tak jak kitka pisze szkoda klawiatury, pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 11:22
|
|
|
| atari body napisał/a: | | Jestem SIP-owcem na zmianie BLUE i nie zgadzam się z opiniami że SIP nic nie może. Na naszej zmianie też jest paru psychopatów i w miare skutecznie staramy się aby ochłoneli. GL-a o którym piszecie znam osobiście, kiedyś u niego robiłem. Pomijając fakt że sempił od ludzi papierosy i ogólnie jest zakręcony jak tampon w p.....e to ma zapędy wskazujące na uraz wśródczaszkowy tj. coś w rodzaju zespołu maniakalno-depresyjnego. He he. Aby tę sprawe ruszyć zadzwoncie do Arka Malatyńskiego , to nasz zakładowy SIP-owiec , gościu jest kumaty i rzeczowy. Nr tel do niego : 600 422 484. Opiszcie mu tę całą sytuacje. Jeżeli będzie jakaś możliwość aby usadzić owego ćwierć GL-a to Arek to zrobi. Wiem ze swojego doświadczenia że GL-a też sie da postawić do pionu tylko trzeba być zawziętym i konsekwętnym. Jak macie jakieś opisy realnych sytuacji naruszania praw pracowników lub łamania przepisów BHP to piszcie. POZDRO. ATARI!!! |
Mam do Ciebie pytanie..Jak bym nagrał komórką co wyczyniją nasi GL-e to mógłbym wylecieć no nie??
Dowód by był ale z drugiej strony udupili by mnie za używanie komórki na linii |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 09:49
|
|
|
| Siemka MEMBEREK. Nie tykaj nawet komury na linii bo jak Cie ktoś zobaczy ( z kręgów decyzyjnych) to masz po robocie! Jak masz jakieś konkrety to ja jestem na zm. Blue na S\F ZAFIRA RH. Gadają mi ATARI , kogokolwiek zapytasz to Ci powiedzą gdzie robie. Nagłe przypadki 502 513 882 , to mój telefon. Pozdro. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|