|
Witojcie na forum NGK |
| Autor |
Wiadomość |
ojciec kgn

.jpg)
Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 23:18 Witojcie na forum NGK
|
|
|
Chciałem tylko sie przywitać cała akcja zacznie się chyba troszkę później.
Chcieliście to macie, nic trudnego wystarczy trochę chęci i czasu.
Teraz czekam na Wasze jak zwykle ciekawe posty. |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
|
|
Warchoł

Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 14:44
|
|
|
| Też chciałem się przywitać |
_________________ Pozdrowienia z Parzymiechów
Warchoł |
|
|
|
|
 |
LYSY

Miejsce pracy: Unilever
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 18:25
|
|
|
Uuuuuuuuuuuuuuunilever wita pracowników NGK Ceramics |
|
|
|
|
 |
Counter Strike

Dział: KWK
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 16:45
|
|
|
JA rowniez witam |
|
|
|
|
 |
ojciec kgn

.jpg)
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 22:44
|
|
|
| Witaj jak widzisz sprawy NGK kończą się za bramą, ludzie są już zmęczeni, wszystko jest już poustawiane, gra kończy się skoro na forum posty padają z częstotliwością 1 na 5 miesięcy. |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
Counter Strike

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 15:04
|
|
|
| ojciec kgn napisał/a: | | Witaj jak widzisz sprawy NGK kończą się za bramą, ludzie są już zmęczeni, wszystko jest już poustawiane, gra kończy się skoro na forum posty padają z częstotliwością 1 na 5 miesięcy. |
No przykro na to patrzec to fakt !! ALe cos pozostalo zyc nadzieja jaka zyja ludzie pracujacy w KGN i patrzacych tylko na ten styczen cudow. Moze wtedy sie ockna ale moze byc juz za pozno... |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
Dział: NGK
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 22:47
|
|
|
| w ostatnim tygodniu pojawiło się kilka nowych twarzy więc może fizyczni z ngk w końcu otwierają oczy ... |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu... |
|
|
|
|
 |
|
|
Counter Strike

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 07:33
|
|
|
| Szczerze w to watpie ze ludzie z KGN na nowo otworza oczy. Choc zawsze mozemy sie zdziwic .... |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:14
|
|
|
| zdziwilibyscie sie jak niektorym zalezy na tej robocie , uwazaja ze im zycie uratowala , az zal patrzec na tych kretynow biegaja i podniecaja sie przy kazdej okazji |
|
|
|
|
 |
Counter Strike

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:59
|
|
|
| Bubel napisał/a: | | zdziwilibyscie sie jak niektorym zalezy na tej robocie , uwazaja ze im zycie uratowala , az zal patrzec na tych kretynow biegaja i podniecaja sie przy kazdej okazji |
Ojjj sam mam przyjemnosc pracowac z takim fascynatem przyjety pod Adecco Biega szaleje by nie dac plamy. Fakt narazie nie strzela z pupy i mam nadzieje ze nie bedzie.
Staram sie mu wyjasnic pewne rzeczy ale fakt zalezy mu na pracy ma rodzine i 2 dzieci wiec nie dziwie sie. Choc szczerze mowiac odradzilem mu prace w KGN i niech poszuka gdzies indziej tymbardziej ze smiga pod Adecoo i ma srednie wyksztacenie.
A zycie uratowala firma ludziom po podstawowkach :/ |
|
|
|
|
 |
LORD VADER

|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 10:06
|
|
|
| kazdy ma wyksztalcenie na jaki zaslozyl,jedni mieli z gorki inni pod gorke do szkoly,w obecnym czasie mozna podniesc wiedze, wiec czas dla nich nadszedl, a co do biegania wokol maszyn to prawda, ja to tez widze u siebie na dziale,tak jak kolega wspomnial wyzej ,robia to pracownicy adecco,zamiast na spokojnie podejsc do tego i rozwiazac problem na maszynach, to glupieja.chyba mysla ze takim dzialaniem przejda od razu pod kgn,ale watpie,aczkolwiek moge sie mylic. |
_________________ PRZEJDZ NA CIEMNA STRONE MOCY |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 15:07
|
|
|
| Racja kazdy ma wykształcenie jakie ma , ale moim zdaniem osoby ktory sa juz odpowiedzialne za jakies osoby (czyt od brygadzistów wzwyż) powinny miec conajmniej srednie wykształcenie. A co do pracowników to nikt tego nie zmieni zawsze znajdą sie mamlasy bez umysłu którzy beda biegac za brygadzistami czy mistrzami zmian i beda im wchodzic w tylki. |
|
|
|
|
 |
LORD VADER

|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 17:55
|
|
|
serdecznie witam nowych czlonkow na forum kgn,mysle ze beda super tematy i odpowiedzi ,serdecznie pozdrawiam. |
_________________ PRZEJDZ NA CIEMNA STRONE MOCY |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
Dział: NGK
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 17:08
|
|
|
tak przejrzałem statystyki i wyszło mi ze sporo mamy zarejestrowanych pracowników z ngk- niemal 50..brawo! teraz jeszcze prosimy o odwage wypowiedzenia sie na lamach aszego forum bo wiekszosc w rubryczce "posty" ma ZERO .... |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu... |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|